Actualitat


Agenda: Conferències gratuïtes del cicle d'Actualitat en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Accés lliure prèvia inscripció

CONFERÈNCIA. "VIRUS COM A TERÀPIA ALTERNATIVA EN LA LLUITA CONTRA BACTERIS MULTIRESISTENTS". 6 DE MAIG 2021

Conferencia "Virus com a teràpia alternativa en la lluita contra bacteris multiresistents" a càrrec de Pilar Domingo-Calap, investigadora de l'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (Universitat de València-CSIC). Cicle "Actualitat" de lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 6 de maig de 2021 a l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19.30 hores.

Continuar llegint

CONFERÈNCIA EN LÍNIA. "CANVIS CLIMÀTICS EN LA HISTÒRIA GEOLÒGICA". 23 DE MARÇ DE 2021

Conferència en línia "Canvis climàtics en la història geológica" a càrrer de Rafael Fernández Rubio, Premi Rei Jaume I Protecció del Medi Ambient (2006) i catedràtic emèrit de la Universitat Politècnica de Madrid. Cicle "Actualitat" se celebrarà el dimarts, 23 de març 2021 a partir de les 19:00 hores.

La conferència serà presentada per José Luis Rubio, Premi Rei Jaume I Protecció al Medi Ambient (1996) i membre del Comité d'Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Continuar llegint

PREGUNTA-LI A UNA CIENTÍFICA. VEGETACIÓ COSTANERA: COM PODEN LES PLANTES SUBMERGIDES AJUDAR-NOS EN LA LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC. ACTIVITAT PER A ESCOLARS. 24 DE MARÇ DE 2021

La investigadora Iris Hendriks participa el pròxim 24 de març en l'activitat "Pregunta-li a una científica" en la qual estudiants de Secundària i Batxillerat formularan les seues preguntes sobre els ecosistemes de vegetació marina i el seu paper en la lluita contra el canvi climàtic. Activitat en línia

Continuar llegint

CONFERÈNCIA EN LÍNIA. "ELS DESAFIAMENTS CIENTÍFICS, SOCIALS I ECONÒMICS DEL CANVI CLIMÀTIC". 25 DE MARÇ DE 2021

Conferència en línia "Els desafiaments científics, socials i econòmics del canvi climàtic" a càrrer de Fernando Valladares, director del grup d'Ecologia i Canvi Global al Museu Nacional de Ciències Naturals (MNCN-CSIC)  .Cicle "Actualitat" se celebrarà el dijous, 25 de març 2021 a partir de les 19:00 hores.

La conferència serà presentada per José Luis Rubio, Premi Rei Jaume I Protecció al Medi Ambient (1996) i membre del Comité d'Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

 

Continuar llegint

CONFERÈNCIA ONLINE. UN MÓN SENSE VACUNES

Conferència en línia "Un món sense vacunes" a càrrec de Javier Díez. Cap de l'Àrea d'Investigació en Vacunes. Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO). Cicle "Actualitat" se celebrarà el dimarts, 30 de març de 2021 a les 19:00 hores.

 

Continuar llegint