Actualitat


Agenda: Conferències gratuïtes del cicle d'Actualitat en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Conferència. L'univers de cristall. La història de les dones de Harvard que ens van acostar les estreles. 5 de març de 2019

Conferència "L'univers de cristall. La història de les dones de Harvard que ens van acostar les estreles" a càrrec de Dava Sobel, reportera, escriptora i divulgadora científica nord-americana. Cicle "Actualitat" de lliures accés prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 5 de març de 2019 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:00 hores.

Continuar llegint

Conferència. The teenage brain. 28 de març de 2019

Conferència "The teenage brain" a càrrec de Saz Ahmed, doctora en Psicología. Developmental Group. Institute Cognitive Neuroscience (University College of London). Cicle "Actualitat" de lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 28 de març de 2019 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

Conferència. Segle XXI, l’ambient s’està caldejant per a la humanitat! 3 d'abril de 2019

Conferència "Segle XXI, l'ambient se'està caldejant per a la humanitat!, a càrrec de Nicolas Hulot, exMinistre i President Honorari i Fundador de la Fondation Nicolas Hulot pour la Nature et l'Homme (FNHNH). Cicle "Actualidad"  de lliure accés prèvia inscripció se celebrarà el dimecres 3 d'abril de 2019 en l'Auditorio Santiago Grisolía a partir de les 19:30 hores. 

Continuar llegint

Conferència. Einstein, forats negres i ones gravitacionals. 10 de juliol de 2019

Conferència "Einstein, forats negres i ones gravitacionals" a càrrec de Gabriela González, professora de Física i Astronomía, Louisiana State University. Cicle "Actualitat" de lliures accés prèvia inscripció, se celebrarà el dimecres, 10 de juliol de 2019 en l'Auditorio Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.

Continuar llegint

Conferència. El primer home a la Lluna: anecdotari d’un participant espanyol. 16 de juliol de 2019

Conferència "El primer home a la Lluna: anecdotari d'un participant espanyol" a càrrec de José Manuel Grandela, ex-enginyer controlador de naus espacials INTA-NASA. Cicle "Actualitat" de lliures accés prèvia inscripció, se celebrarà el dimarts, 16 de juliol de 2019 en l'Auditorio Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.

 

Continuar llegint

Observació. Trànsit de Mercuri sobre el disc solar. 11 de novembre de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb l’Associació Valenciana d’Astronomia (AVA), organitza una observació especial el 11 de novembre de 2019 amb motiu del trànsit de Mercuri.

Continuar llegint

Conferència. Els elements químics en el cine, en la literatura i en l'art. 12 de desembre de 2019

Conferència "Els elements químics en el cine, en la literatura i en l'art" a càrrec de Bernando Herradón, doctor en Ciències Químiques, Universidad Complutense de Madrid (UCM) i investigador de l'Institut de Química Orgànica General del CSIC. Cicle "Actualitat" de lliure accés prèvia inscripció, se celebrarà el dijous, 12 de desembre de 2019 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. 

 

Continuar llegint