Actualitat


Agenda: Conferències gratuïtes del cicle d'Actualitat en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València

Accés lliure prèvia inscripció

Conferencia. Buscant matèria fosca: com veure l'univers invisible. 29 d'octubre de 2020

El 29 d’octubre explicarem en el Museu de les Ciències què sabem sobre la matèria fosca y per què estem segurs de que existix. 

Continuar llegint

CONFERÈNCIA. ADAPTACIÓ AL CANVI CLIMÀTIC EN LES COLLITES DEL FUTUR: TOLERÀNCIA A SEQUERA. 12 DE NOVEMBRE DE 2020

Conferència "Adaptació al canvi climàtic en les collites del futur: tolerància a sequera" a càrrec del Dr. Pedro L. Rodríguez Egea, Institut de Biología Molecular i Cel·lular de Plantes. Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) - Universitat Politècnica de València (UPV). Cicle "Actualitat". Se celebrarà el dijous, 12 de novembre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.  

 

 

Continuar llegint

CONFERÈNCIA. "EL BOTÀNIC CAVANILLES, VIATGER D'ORDRE DEL REI". 13 DE FEBRER 2020

Conferència "El botànic Cavanilles, viatger d'ordre del Rei" a càrrec de Joan Mateu, catedràtic de Geografia Física de la Universitat de València. Cicle "Actualitat" de lliure accés fins a completar aforament, se celebrarà el dijous, 13 de febrer de 2020 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19.30 hores.

La conferència serà presentada per José Luis Rubio, Premi Rei Jaume I de Protecció al Medi Ambient i secretari del Comité d'Experts de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Continuar llegint

CONFERÈNCIA. EL BENEFICI DE LES VACUNES PER A LES NOSTRES SOCIETATS: REALMENT HO APRECIEM? 20 DE FEBRER DE 2020

Conferència "El benefici de les vacunes per a les nostres societats: realment ho apreciem?" a càrrec de Beate Kampmann, professora de malalties infeccioses pediàtriques, directora del Centre de Vacunes de la London School of Hygiene and Tropical Medicine . Cicle "Actualitat" de lliures accés fins a completar aforament, se celebrarà el dijous, 20 de febrer de 2020 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores. Amb la col·laboració del British Council

 

 

Continuar llegint

CONFERÈNCIA. ÉS POSSIBLE REPARAR EL CERVELL HUMÀ? 5 DE MARÇ DE 2020

Conferència "És possible reparar el cervell humà?" a càrrec de Isabel Fariñas, departament de Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física, i ERI BIOTECMED. Universitat de València. Cicle "Actualitat" de lliures accés fins a completar aforament, se celebrarà el dijous, 5 de març 2020 en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.    

 

 

Continuar llegint

CONFERÈNCIA. INFERMERIA I CATÀSTROFES NATURALS, COM AJUDAR? 7 D'OCTUBRE DE 2020

Conferència "Infermeria i catàstrofes naturals, com ajudar?" a càrrec de Mª José Rodríguez Navarro, supervisora infermera de quiròfan. Hospital Universitari La Fe de València. Cicle "Actualitatt, se celebrarà el dimecres, 7 d'octubre en l'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències a partir de les 19:30 hores.    

 

Continuar llegint