CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA"

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa un nou concurs dirigit a estudiants de Primària, Secundària o cicles de Formació Professional Bàsica que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic. Termini d'inscripcions a partir del 4 d'octubre 2021.  
CONCURS ESCOLAR

Si vols dissenyar el teu propi hort, donar forma a la teua idea que seguix la premissa de les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar), crear un artefacte que permeta l'aprofitament adequat de l'aigua o presentar un projecte de classificació eficient de residus i energies renovables, "Acció pel clima" és el teu concurs. Reunix el teu equip i... som-hi!

"Acció pel clima" suposa una nova via d'acostament a la comunitat educativa que té, entre les seues principals virtuts, la capacitat d'implicar professors, estudiants i a la societat en general. Amb esta iniciativa es pretén, entre altres, conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic, i potenciar l'ús responsable dels recursos naturals. 

El concurs, que està dirigit a estudiants de Primària, Secundària o cicles de Formació Professional Bàsica, tindrà dues fases. Una en línia, en la qual l'equip haurà de realitzar un projecte, segons cada categoria, que haurà de gravar i enviar, i una altra fase presencial que es realitzarà en el Museu de les Ciències, a la qual acudiran els treballs seleccionats pel jurat en la fase en línia. 

A causa de la situació epidemiològica actual no es realitzarà la fase presencial pel que es procedirà a avaluar els treballs mitjançant els projectes enviats en la fase en línia.

Per a més informació i inscripcions "Acció pel clima"