CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 11 DE GENER DE 2023, TERMINI D'INSCRIPCIÓ

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la tercera edició del concurs "Acció pel clima" dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic.   
CONCURS ESCOLAR

"Acció pel clima" suposa una nova via d'acostament a la comunitat educativa que té, entre les seues principals virtuts, la capacitat d'implicar professors, estudiants i a la societat en general. Amb esta iniciativa es pretén, entre altres, conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic, i potenciar l'ús responsable dels recursos naturals. 

El concurs, que està dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà, tindrà dues fases. Una en línia, en la qual l'equip haurà de realitzar un projecte, segons cada categoria, que haurà de gravar i enviar, i una altra fase presencial que es realitzarà en el Museu de les Ciències, a la qual acudiran els treballs seleccionats pel jurat prèviament.

Per a més informació i inscripcions "Acció pel clima"

Segueix la retransmissió en directe del lliurament de premis del concurs "Acció pel clima" el 24 de març 2023 a les 13.15 hores.