Activitats | Concursos

Concursos

Experimenta. Fira-concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia. 7 d'abril de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull novament el 7 d'abril de 2019, la XIV Fira Experimenta, en col·laboració amb la Facultat de Física de la Universitat de València. 

 

Continuar llegint

Concurs 'Cristal·lització en l'escola'. 3 de maig de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per sisé any consecutiu en l’organització del concurs 'Cristal·lització en l’escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis se celebrarà el 3 de maig de 2019 en el Museu de les Ciències. 

Continuar llegint

Competició Concurs "Desafío Robot". 10 DE MAIG DE 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una nova edició de 'Desafío Robot', un esdeveniment tecnològic singular que reunix aficionats la robòtica, professors i alumnes de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenvolupen al llarg de tot el curs.

Continuar llegint

Concurs Reacciona! 17 de maig de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) han organitzat la huitena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

Continuar llegint