Activitats | Concursos

Concursos

CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 25 DE MARÇ DE 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la segona edició del concurs "Acció pel clima" dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic. 

 

Continuar llegint

Experimenta. Fira-concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia. 10 d'abril de 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull el 10 d'abril de 2022, la XVII Fira Experimenta, en col·laboració amb la Facultat de Física de la Universitat de València. 

 

Continuar llegint

Concurs "Cristal·lització en l'escola". 6 de maig de 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per huité any consecutiu en l’organització del concurs "Cristal·lització en l’escola" dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis es realitzarà el dia 6 maig de 2022.

Continuar llegint

Concurs Reacciona! 20 de maig de 2022

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-STVAL) han organitzat la onzena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

Continuar llegint