Activitats | Concursos

Concursos

CONCURS ESCOLAR "ACCIÓ PEL CLIMA". 11 DE GENER DE 2023, TERMINI D'INSCRIPCIÓ

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la tercera edició del concurs "Acció pel clima" dirigit a estudiants de Primària, Secundària, Batxillerat o cicles de Formació Professional Bàsica i Grau Mitjà que té com a objectiu fonamental conscienciar a l'alumnat sobre l'impacte que l'ésser humà causa en el medi ambient, amb especial atenció en el canvi climàtic. 

 

Continuar llegint

Experimenta. Fira-concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia. 2 d'abril de 2023

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull el 2 d'abril de 2023, la XVIII Fira Experimenta, en col·laboració amb la Facultat de Física de la Universitat de València. 

 

Continuar llegint

Concurs "Cristal·lització en l'escola". 19 de maig de 2023

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per dècim any consecutiu en l’organització del concurs "Cristal·lització en l’escola" dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis es realitzarà el dia 19 maig de 2023.

Continuar llegint

Concurs Reacciona! 5 de maig de 2023

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-STVAL) han organitzat la dotzena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

Continuar llegint