Activitats | Concursos

Concursos

Concurs 'Cristal·lització en l'escola'. 8 de maig de 2020

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la Universitat Jaume I col·laboren per seté any consecutiu en l’organització del concurs 'Cristal·lització en l’escola' dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L’exposició de projectes i entrega de premis se celebrarà el 9 de maig de 2020 en el Museu de les Ciències. 

Continuar llegint

Experimenta. Fira-concurs d'experiments i demostracions de Física i Tecnologia. 7 d'abril de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull novament el 7 d'abril de 2019, la XIV Fira Experimenta, en col·laboració amb la Facultat de Física de la Universitat de València. 

 

Continuar llegint

Competició Concurs "Desafío Robot". 10 DE MAIG DE 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una nova edició de 'Desafío Robot', un esdeveniment tecnològic singular que reunix aficionats la robòtica, professors i alumnes de centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat o Cicles Formatius de Formació Professional per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que desenvolupen al llarg de tot el curs.

Continuar llegint

Concurs Reacciona! 17 de maig de 2019

La Ciutat de les Arts i les Ciències i la secció territorial de València de la Real Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) han organitzat la huitena edició del concurs Reacciona! amb l'objectiu de promoure l'interés per la química entre els jóvens

Continuar llegint