LA CIUTAT DELS MAJORS

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el programa La Ciutat dels Majors, una proposta de visita per a atraure grups de persones a partir de de 65 anys, vinculades a centres municipals de majors i en el desenvolupament d'activitats d'envelliment actiu, de la mà dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana.
LA CIUTAT DELS MAJORS

El programa inclou la visita l'Hemisfèric o al Museu de les Ciències, i podrà complementar-se amb un recorregut guiat pel Palau de la Generalitat, gràcies a la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Complint amb els seus objectius en el marc del seu compromís social, la Ciutat de les Arts i les Ciències pretén, a través d'esta acció, facilitar i estendre l'accés a la cultura i a la ciència de la població de major edat.

Els grups que desitgen adscriure's a esta iniciativa, a través del seu ajuntament, disfrutaran d'una tarifa especial de 4,7 € per persona, per a una entrada de l'Hemisfèric o del Museu de les Ciències. A més, es pot completar esta activitat amb una visita guiada gratuïta al Palau de la Generalitat Valenciana, amb motiu dels 600 anys de la construcció de l'edifici.

Els ajuntaments interessats poden contactar a través del correu electrònic relacionesinstitucionales@cac.es o en el telèfon 96 197 55 44.