Activitats | Concursos

Activitats

LIBERA, units contra la basuraleza

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa del 3 al 8 de juny de 2023, el projecte d'acció social: "LIBERA, units contra la basuraleza", liderat per Ecoembes i l'associació SEO BirdLife. 

Continuar llegint

Cursos per a professors. Programa CESAR TEACHERS TRAININGS

Professors de Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius compartixen experiències amb els científics i enginyers de l'Agència Espacial Europea (ESA) a través de videoconferències.

 

Continuar llegint

MÚSICA EN OBERT AMB BERKLEE

La Ciutat de les Arts i les Ciències en col·laboració amb Berklee College of Music oferix una nova edició del programa d'activitats "Música en obert amb Berklee"

Continuar llegint

HARMONIA QUÀNTICA 2023: La música del bosó de Higgs. 4 D'ABRIL

La Ciutat de les Arts i les Ciències acull l'activitat "Harmonia Quàntica"

Continuar llegint

LA CIUTAT DELS MAJORS

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa el programa La Ciutat dels Majors, una proposta de visita per a atraure grups de persones a partir de de 65 anys, vinculades a centres municipals de majors i en el desenvolupament d'activitats d'envelliment actiu, de la mà dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana.

Continuar llegint

Consell de la Infància

Este Consell el conformen alumnes de 5é  i 6é de Primària de centres de la Comunitat Valenciana que desitgen col·laborar estretament amb el Museu, amb l'objectiu de millorar el seu funcionament des del punt de vista d'un xiquet

Continuar llegint