Les visites a la terrassa exterior del Museu de les Ciències s'amplien a grups de 20 persones

15/06/2020

-  Des d'aquest dilluns 15 de juny les entrades al Museu tenen tarifa única de 4 euros -  El Museu de les Ciències compta amb les noves exposicions 'Davant el canvi, canviem' i 'Junts podem aconseguir-lo' dedicades al desenvolupament sostenible  
Les visites a la terrassa exterior del Museu de les Ciències s'amplien a grups de 20 persones

Els primers visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències des de la seua reobertura el passat 1 de juny han pogut gaudir per primera vegada de visites a la terrassa exterior del Museu de les Ciències.  A partir del dilluns 15 de juny, s'amplien aquestes visites, que estan incloses en les entrada al Museu de les Ciències, a grups de fins a 20 persones.

A més, del 15 al 28 de juny les entrades al Museu de les Ciències tindran una tarifa única i econòmica de 4 euros. D'aquesta forma, la Ciutat de les Arts i les Ciències vol continuar promocionant la visita el Museu, adaptant el preu per la limitació d'ús tàctil de mòduls a causa de les mesures higienico-sanitàries.

Entre les novetats, a més de la visita a la terrassa exterior del Museu de les Ciències que recau cap al Umbracle, es poden visitar les noves exposicions 'Junts podem aconseguir-ho' realitzada pel Consell de la Infància del Museu de les Ciències i 'Davant el canvi, canviem', totes dues dedicades a la lluita contra el canvi climàtic.

L'exposició 'Davant el canvi, canviem' mostra xicotetes pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i crida a reflexionar al visitant sobre la manera d'actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta. Al Carrer Menor, el públic pot conéixer la mostra 'El Consell de la Infància contra el canvi climàtic. Junts podem aconseguir-ho' que es presenta com un decàleg ambiental formada per 10 panells en el qual s'exposen aspectes determinats del medi ambient, el planeta o l'acció humana.

L'exposició ha sigut concebuda pel Consell de la Infància del Museu,  tant en la selecció de temes com de la redacció dels textos i dibuixos. Amb aquesta mostra, els xiquets i xiquetes consellers comparteixen amb el públic visitant la seua visió del medi ambient.


Més de 57.000 visitants
Des que reobrira les seues portes al públic el passat 1 de juny, un total de 52.806 persones han visitat el Museu dels Ciències mentre que el Hemisfèric, amb un aforament més limitat en el mateix període de temps ha registrat un total de 4.263  espectadors.

Les instal·lacions del Museu i del Hemisfèric, primeres a rebre a Espanya el Certificat de Turisme Segur, atorgat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (*ICTE), s'han adaptat per a garantir la seguretat de visitants i personal amb mesures higienicosanitàries, barreres anticontagi i senyalística per a permetre el distanciament social.