El Museu de les Ciències organitza visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'

16/10/2020

L’activitat es realitza els caps de setmana i inclou un taller sobre efectes de so
El Museu de les Ciències organitza visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'

El Museu de les Ciències oferix els fins de setmanes visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'.  Acompanyats per personal del Museu de les Ciències que els guia a través de la mostra, el públic coneix de primera mà les curiositats i detalls més interessants d’esta nova exposició que aborda la relació entre la música i la ciència. Les visites es realitzen tots els dissabtes i diumenges a les 13  i 16 hores.  El preu és de 2,5 euros per persona i és necessari adquirir a més l’entrada al Museu de les Ciències.

La visita es completa amb tallers en què es proven 'efectes de so' i s’invita al públic a tocar instruments. En el taller s’endinsen en la ciència del so: com es genera, com es propaga, com es percep i s’analitzen les característiques que ho fan tan divers. També aprenen els trucs i coneixen quins artefactes s’utilitzen en les pel·lícules per a generar determinat efectes de so. 

'Play. Ciència i música' mostra al públic una àmplia col·lecció històrica d’instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn dels processos creatius i cognitius de la música, i li invita a viure experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d’una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió, o un arpa virtual són algunes de les propostes de l’exposició produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnología-Ministerio de Ciència i Innovació.