L’exposició 'My Secret Garden Valencia' d’Arne Quinze podrà visitar-se fins a l’1 de març

04/02/2020

- S’ha programat visites guiades gratuïtes tots els dissabtes de febrer a les 12:30 hores - L’exposició escultòrica complix un any amb quasi 3 milions de visitants  
 L’exposició 'My Secret Garden Valencia' d’Arne Quinze podrà visitar-se fins a l’1 de març

L’exposició escultòrica 'My Secret Garden' de l’artista Arne Quinze podrà visitar-se fins a l’1 de març, després d’estar un any exposada en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La mostra reunix sis peces exclusives en acrílic sobre alumini creades per l’artista per a l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per a despedir esta exposició s’han organitzat visites guiades gratuïtes els dissabtes 8, 15, 22 i 29 de febrer a les 12:30 hores. El punt de trobada serà enfront de l’Hemisfèric, junt amb les escultures ubicades en el llac.

'My Secret Garden València' ha aconseguit una gran acceptació per part del públic amb quasi 3 milions de visitants des de la seua inauguració al febrer de 2019. Esta mostra de lliure accés respon a l’aposta de la Ciutat de les Arts i les Ciències per l’art públic.

Durant la visita, el públic recorrerà els espais on estan instal·lades les obres, quatre en el Passeig de l’Art de l’Umbracle i dos en els llacs de l’Hemisfèric. Són escultures de gran format inspirades en la naturalesa que pareixen 'florir' pintades en acrílic sobre alumini.  

'My Secret Garden València' establix un diàleg amb l’arquitectura de Santiago Calatrava i encarna la investigació de l’artista sobre la diversitat en la naturalesa. Cada escultura de l’exposició se centra en diferents qüestions de l’evolució, establint una connexió entre art i ciència. Arne Quinze va nàixer en 1971 a Bèlgica, viu i treballa en Sint- Martens-Latem i Bèlgica. Els fonaments recurrents en la seua obra són l’ús de fusta i metall, colors elèctrics en pintura fluorescent i temes referents al social i la interacció, naturalesa i urbanisme.