Els Premis Rei Jaume I 2022 visiten la Ciutat de les Arts i les Ciències

23/11/2022

Els sis guardonats han recorregut el Palau de les Arts, el Museu de les Ciències i l’Oceanogràfic
Els Premis Rei Jaume I 2022 visiten la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els sis guardonats en la 34 edició dels Premis Rei Jaume, Jesús Mª Sanz Serna (categoria Investigació Bàsica), Marta Reynal-Querol ( en Economia), Antonio M. de Lacy Fortuny (en Investigació Mèdica), Emilio Chuvieco Salinero (en Protecció del Medi ambient; Montserrat Calleja Gómez (en Noves Tecnologies) i Ángela Pérez Pérez (premi a l’Emprenedor) han visitat hui la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

Durant el seu recorregut, acompanyats pel director del complex Antonio Torres i el presidente dels Premis Rei Jaume I, Javier Quesada, els guardonats han volgut acostar-se a l’exposició dedicada a Santiago Grisolía que mostra els èxits i guardons rebuts al llarg de la seua dilatada trajectòria científica, donats a l’Ajuntament de València el 16 de gener de 2013 i que custòdia el Museu de les Ciències. 

Gràcies a l’expressa voluntat del professor, s’exhibix una gran quantitat de reconeixements i objectes en el Museu de les Ciències junt amb els del seu mestre Severo Ochoa, del que un dels seus deixebles més distingits. Al llarg de la seua vida, Santiago Grisolía va meréixer innumerables condecoracions i reconeixements que el públic visitant pot conéixer en el Museu.

També han visitat la mostra dedicada al certamen Premis Rei Jaume I en la que es destaquen les trajectòries i èxits científics dels premiats. La Ciutat de les Arts i les Ciències prepara cada any esta mostra per a divulgar els premis atorgats per la Fundació Premis Rei Jaume I, que contribuïxen a la promoció de la investigació i el desenrotllament científic a Espanya, i que van ser impulsats pel professor Santiago Grisolía.