El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la videoconferència de S.M. el Rei amb representants culturals de la Comunitat Valenciana

18/06/2020

Enrique Vidal ha exposat a S.M. el Rei la situació del complex i les accions empreses per a la reobertura
El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciéncies Enrique Vidal en videoconferència con S.M. El Rey

El director general de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, ha participat este dijous en la videoconferència que el Rei ha mantingut amb representants d’institucions culturals de la Comunitat Valenciana. A la trobada virtual també han assistit el President del Patronat de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía, Pablo Font de Mora, la Presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Daniela González Almansa, i el Mestre Major del Gremi d’Artistes fallers, José Ramón Espuig.

Enrique Vidal ha exposat a S.M. el Rei que, després de dos mesos tancada, la Ciutat de les Arts i les Ciències està realitzant una gradual reobertura al públic i que s’ha implementat un pla de Reobertura post-COVID19, que inclou les mesures higienico sanitàries necessàries per a garantir la seguretat de visitants i personal.

També li ha traslladat que el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric han obtingut el segell 'Safe Tourism Certified', creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que certifica al complex de divulgació com a destí segur.