Un naixement amb motius en trencadís és la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències

14/12/2012

És el dibuix guanyador del concurs escolar 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'
Un naixement amb motius en trencadís és la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències El dibuix realitzat per Paula Ramírez Vázquez, alumna de 6è de primària del col·legi Santa Teresa de Jesús de Torrent, i que representa una original naixement amb motius de trencadís és la postal digital amb la que la Ciutat de les Arts i les Ciències felicita enguany el Nadal.

Més de 200 dibuixos s'han presentat al concurs escolar convocat per la Ciutat de les Arts i les Ciències amb el lema “Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències” dirigit a tots els estudiants d'Educació Primària de València i la seua província.

Els sis finalistes, guanyadors de quatre entrades de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han sigut:

• 1r Primària: Rodrigo López Martínez – del col·legi MARE DE DÉU DE l'OLIVAR 1
• 2n Primària: Lucía Cases Martínez – del col·legi MARE DE DÉU DE l'OLIVAR 1
• 3r Primària: Sofía Vinya Buil – del CP SANT PASCUAL – de Torrent
• 4t Primària: Eva Chirivella López – col·legi Santa Teresa de Jesús – Torrent
• 5è Primària: David Calvache Cañadas – col·legi MARNI – València
• 6è Primària: Paula Ramírez Vázquez - col·legi Santa Teresa de Jesús – Torrent


Entre els sis finalistes, del que s'ha seleccionat un dibuix de cada curs de 1r a 6è de Primària, ha resultat guanyador el treball presentat per Paula Ramírez que serà la postal de nadal digital del complex d'oci cultural i científic.

Els dibuixos finalistes originals estaran exposats per a que els visitants admiren les obres d'estos xicotets grans artistes. I en una pantalla es projectaran en bucle els més de 200 dibuixos presentats al concurs.

Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències

A més del concurs de dibuix nadalenc, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat diverses activitats especials des de hui divendres 14 de desembre fins al 6 de gener per a que els visitants gaudixen de forma divertida i en família durant les festes nadalenques.

Durant estes dates, el complex presenta un mercat ambulant nadalenc en el Museu de les Ciències. D'accés lliure i gratuït, en el mercat ambulant s’han instal·lat parades de diferents continguts i una pista d'activitats on els més menuts tenen l'oportunitat de conéixer joguets tradicionals, assistir a contacontes, teatre de titelles o pintacares, entre moltes altres opcions.

També es realitzaran iniciatives solidàries. En este sentit, s'han col·locat dos urnes, en el Museu i l'Hemisfèric per a que el públic deixe el seu donatiu, fins al 22 de desembre, a fi de recaptar fons per a costejar el sopar de la Nit de Nadal de les Hermanitas de Ancianos Desamparados de San Joaquín y Santa Ana.

Finalment, el dijous, 27 de desembre els artistes Horacio Silva i Caló Carratalá realitzaran un quadre de grans dimensions en directe, una obra que es donarà a la Casa de la Caritat de València per a la seua posterior subhasta