Última setmana per a visitar les exposicions del 50 aniversari de l'arribada a la Lluna en el Museu

13/07/2020

- Una rèplica del vestit d’astronauta que portava Neil Armstrong, entre algunes de les peces  - Continua la promoció d’entrades a 4 euros en el Museu 
Última setmana per a visitar les exposicions del 50 aniversari de l'arribada a la Lluna en el Museu

El pròxim 19 de juliol finalitza el període d’exposició dels continguts especials del Museu de les Ciències pel 50 aniversari de l’arribada de la primera missió tripulada a la Lluna. Són diverses peces pertanyents a la col·lecció de Jordi Gasull, productor i guionista d’Atrapa la bandera' i el major col·leccionista d’objectes de l’espai a Espanya, que des del passat estiu romanen exposades en El Carrer Menor del Museu.

Un vestit d’astronauta rèplica de què portava Neil Armstrong fa 50 anys sobre la Lluna i objectes com a tisores quirúrgiques, una llanterna o indicador de pressió s’exposen en esta espai de lliure accés del Museu. També es pot contemplar un emblema original de la missió Apollo 11 i ninos de rèplica d’allunatge (2 escala 1.6)

A més, en la tercera planta, està instal·lada una escenografia de paisatge lunar que, després d’un any d’exhibició, podrà veure’s fins al 19 de juliol. Es troba situada entre les exposicions 'Gravetat Zero' i 'Mart. La conquista d’un somni' i el públic pot observar diversos elements relacionats amb l’exploració espacial com a rèpliques del coet Apollo 11  i del mòdul lunar, el vestit de vol de Michael López Alegria,un vestit de vol rus de la missió Apolo-Soyuz i una rèplica del mític Moon bus 2001, el vehicle de la pel·lícula '2001 Odissea en l’Espai'. El Museu de les Ciències continua la promoció d’entrades a 4 euros fins al 24 de juliol.