Últim cap de setmana per a disfrutar de les entrades de l'Oceanogràfic a 11 euros

28/11/2014

Les entrades del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric costaran 4 euros cada una, sempre que es compren combinades amb les de l’Oceanogràfic
Últim cap de setmana per a disfrutar de les entrades de l'Oceanogràfic a 11 euros

Les entrades de l’Oceanogràfic es rebaixen a 11 euros este cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30 de novembre. És l’últim dels tres caps de setmana de novembre en què s’ha aplicat la promoció especial per a celebrar l’arribada del visitant 15 milions a l’aquari que s’esperava a l’hora d’ara i va resultar ser la parella Valerio i Bárbara, dos estudiants italians que visitaven per primera vegada València dijous passat 20 de novembre.


L’entrada habitual a l’Oceanogràfic és de 27.90 euros ( adult)pel que el descompte és superior al 50 per cent mentres que el preu de l’entrada reduïda de 21 euros passa també a només 11 euros. A més, per 4 euros més, és possible adquirir una entrada al Museu de les Ciències per a recórrer les seues exposicions o assistir a una projecció en l’Hemisfèric.

Les entrades poden comprar-se online a través de la web www.cac.es, via Call Center en el telèfon 902 100 031 o en les pròpies taquilles de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La promoció inclou a més una tarifa única de 4 euros en el pàrquing de l’Umbracle i el de l’Oceanogràfic; a més, en la botigues de l’Hemisfèric i el Museu de les Ciències es podran adquirir alguns productes a un preu especial de 4 euros.