Últim cap de setmana per a aconseguir el Passe Anual des de 38 euros

07/02/2014

La promoció finalitza este diumenge 9 de febrer
Últim cap de setmana per a aconseguir el Passe Anual des de 38 euros Diumenge que ve 9 de febrer finalitza la promoció especial del Passe Anual de la Ciutat de les Arts i les Ciències a 38 euros per persona per a les famílies amb xiquets entre 4 i 16 anys i 48 euros per als passes individuals. Estos preus suposen descomptes del 33% i el 37% respectivament, en relació a les tarifes habituals que són de 57,10 euros per persona per a les famílies i de 76,20 euros per als passes individuals.

Els socis del Club CAC disfruten de nombrosos avantatges i ofertes exclusives així com d’activitats especials els caps de setmana amb el programa ‘Findes sense fi’ que inclou tallers i visites guiades en la Ciutat de les Arts i les Ciències. També s’organitzen excursions, visites culturals i accions amb empreses col·laboradores.

Un dels pròxims descomptes de què es podran beneficiar els socis del Club CAC és la reducció en el preu de l’entrada de l’Ibèria Festival que se celebrarà el 15 de febrer en l’Àgora. Un concert de 12 hores que reunirà per primera vegada a València a cantants i grups mítics de la història del Pop-Rock espanyol.

Amb el Passe Anual es pot visitar el Museu de les Ciències, l’Oceanogràfic i l’Hemisfèric durant 365 dies per poc més del preu d’una entrada. En el cas de les famílies nombroses, com conserven el 15% de descompte addicional, gràcies a esta promoció, arriben a un estalvi de quasi el 50% de descompte sobre el preu oficial familiar, a més a partir del tercer fill inclòs el Passe Anual és gratis.

Més de 13.000 socis formen part del Club CAC, una iniciativa posada en marxa fa més de cinc anys i que permet l’entrada il·limitada als edificis. El Passe Anual oferix a tots els seus socis l’accés gratuït a algunes exposicions itinerants, projeccions i esdeveniments especials, evitar les cues passant directament per torns, aprofitar els descomptes en les botigues, restauració i aparcament i disfrutar de més de 60 acords amb altres museus, parcs d’oci i empreses.