ÚLTIM CAP DE SETMANA AMB LES ENTRADES A 5 EUROS EN EL MUSEU DE LES CIÈNCIES PRÍNCEP FELIPE

27/11/2015

En el carrer Menor s’exposa un mosaic gegant commemoratiu del 15 aniversari realitzat amb fotografies enviades pels ciutadans
ÚLTIM CAP DE SETMANA AMB LES ENTRADES A 5 EUROS EN EL MUSEU DE LES CIÈNCIES PRÍNCEP FELIPE El Museu de les Ciències Príncep Felipe finalitza este dissabte i diumenge la promoció “Passa un dia de diversió en el Museu per 5 euros” posada en marxa els caps de setmana de novembre amb motiu del seu XV aniversari, de tal forma que el 28 i el 29 de novembre el públic podrà disfrutar de les exposicions i activitats incloses en l’entrada general del recinte per només 5 euros.

També, tot aquell que s’acoste al Museu podrà veure en el carrer Menor, d’accés lliure, el mosaic gegant que s’ha realitzat per a commemorar esta efemèride i que està format, entre altres, per les fotografies que els ciutadans han manat a través del correu o de la pàgina de facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A més, el Museu de les Ciències continua este cap de setmana amb els tallers realitzats en col·laboració amb l’Agència Espacial Europea (ESA) que formen part de la proposta “L’Escola de l’Espai”. Per un euro més, els interessats poden participar de 11:00 a 12:00 hores en el taller “Do it yourself: allunatge extrem" on els assistents s’enfrontaran al desafiament d’aconseguir “allunar" quelcom tan delicat com un ou. Per als socis del Passe Club és gratuït prèvia inscripció fins a completar aforament.

Així mateix, sense necessitat d’adquirir l’entrada del Museu, el visitant pot participar per 3,50 euros en el taller “Científic per un dia” que es realitza el dissabte a les 11:30 hores i on els més menuts podran descobrir el científic que porten dins amb substàncies apegaloses, colors que viatgen pel paper o farines movedisses. Per la seua banda, el taller “Molècules saboroses” amb un preu de 5 euros se celebra el diumenge a les 13:00 hores i presenta experiments per a aprendre els secrets de la cuina molecular.