Última sessió de les 'Les Nits de l¿Hemisfèric' amb planetari en directe i còctel en l¿anell perimetral

01/09/2014

Demà dimarts 2 de setembre a les 21 h
Última sessió de les 'Les Nits de l¿Hemisfèric' amb planetari en directe i còctel en l¿anell perimetral

Demà dimarts 2 de setembre se celebra l’última sessió de 'Les Nits de l’Hemisfèric', activitat de la Ciutat de les Arts i les Ciències que inclou el planetari 'Les Nocturnes d’estiu' i a continuació un còctel en l’anell perimetral.

'Les Nocturnes d’Estiu’ és el contingut principal de ‘Les Nits de l’Hemisfèric’. La vetlada comença amb el planetari en directe en el que un guia explica les principals constel·lacions i fenòmens que ens regala el cel nocturn a l’estiu, projectat en la pantalla còncava de l’Hemisfèric.

Després d’esta sessió especial, els participants disfruten d’un còctel en un dels llocs més espectaculars de la Ciutat de les Arts i les Ciències: l’anell perimetral de l’Hemisfèric, rodejat per les làmines d’aigua. El preu és de 16 euros per persona.


Les Nits de l’Àgora (dimecres 3 de setembre 21:15 h)

'Las Nits de l’Àgora', a les 21:15 hores, també es despedixen el dimecres 3 de setembre. Esta activitat inclou una visita guiada per l’Hemisfèric, el Museu de les Ciències i l’Umbracle. El recorregut finalitza en l’interior de l’Àgora amb un còctel per als assistents.

Les Nits del Museu (dijous 4 de setembre 21:15 )

 
I el dijous a partir de les 21:15 hores per només 6 euros, se celebra també  'Les Nits del Museu de les Ciències':  un espectacle en directe en el llac del Museu de les Ciències enfront de la terrassa del Passeig Sud, on es podrà disfrutar d’una consumició. Monòlegs, comèdies màgiques, humor en directe amb artistes reconeguts en els circuits.
L’espectacle de l’humorista Rafa Forner ' M’ho dius o m’ho comptes' posa el passador final al programa especial d’estiu amb activitats nocturnes en la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

A més, fins al diumenge 7 de setembre, continua l’horari d’estiu en el Museu de les Ciències, obert des de les 10 a les 21 hores, amb activitats i animacions durant tot el dia, i en l'Hemisfèric amb sessions des de les 11 h a les 21 h.