Tallers, contacontes, mercats ambulants i originals betlems en la Ciutat de les Arts i les Ciències

20/12/2012

Fins al 6 de gener
Tallers, contacontes, mercats ambulants i originals betlems en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Tallers infantils, contacontes, pintacares, teatre de titelles i un mercat ambulant nadalenc amb parades amb gran varietat de productes, a més d'originals betlems, com un submarí en l'Oceanogràfic, són algunes de les propostes especials que presenta la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al 6 de gener perquè els visitants que acudisquen al complex gaudixen en família durant les festes nadalenques.

Els tallers d'antics oficis del Betlem o l'exposició dels sons del Betlem, on el públic pot interactuar amb els objectes exposats, són altres dels continguts que poden visitar-se en esta zona del Museu de les Ciències. L'horari serà d'11:30 a 21:30 hores a excepció dels dies 24 i 31 de desembre (fins a les 18:00 hores), 25 de desembre i 1 de gener (a partir de les 17:00 hores), i el 5 de gener (fins a les 20:00 hores)

Betlems originals

En l'Oceanogràfic el públic pot observar un original betlem submarí. L'aquari Carib de la Sala Oval acull un naixement format per distintes figures que es troben rodejades per espècies com el sergent major, les morenes verdes o les àguiles cara de vaca.

També és possible visitar un betlem monumental en el carrer Menor del Museu de les Ciències. Amb 14 metres de longitud i 4,5 metres de profunditat, este betlem realitzat per l'Associació de Betlemistes de València, presenta centenars de figures integrades en un paisatge que recrea la Palestina de l'època.

Nadal Solidari

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa a més diverses activitats solidàries. Així, s'han col·locat dos urnes, en el Museu i l'Hemisfèric per a que el públic deixe el seu donatiu, a fi de recaptar fons que aniran destinats a les Hermanistas de Ancianos Desamparados de San Joaquin y Santa Ana.

A més, el dijous, 27 de desembre els artistes Horacio Silva i Caló Carratalá realitzaran un quadro de grans dimensions en directe, una obra que es donarà a la Casa de la Caritat de València per a la seua posterior subhasta.