Tallers, contacontes, mercat i jocs tradicionals en la programació especial de Nadal fins al 6 de gener

03/01/2014

Els Reyes Mags bussejaran en l’aquari Tropicals el dissabte i el diumenge a les 12.30
Tallers, contacontes, mercat i jocs tradicionals en la programació especial de Nadal fins al 6 de gener

Els Reis Mags han visitat hui l’Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a bussejar en l’aquari de la Sala Oval des d’on han saludat als visitants. Este dissabte 4 de gener i el diumenge 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar a les 12:30 hores tornaran a submergir-se per a celebrar que s’acosta la nit més màgica de l’any.

A més d’esta visita tan especial, fins al 6 de gener, el Museu de les Ciències acull un mercat ambulant amb llocs de venda amb objectes d’artesania, productes típics, complements per a regal, bijuteria i gominoles, entre altres. També se celebraran animacions i tallers de nadal amb jocs i joguets tradicionals com a puzles gegants, ‘El castell d’Herodes’ o cuentacuentis, a més d’atraccions com la sénia, els cavallets de cadires, tio viu, interlocutòries de cotxe ecològics, hichables i un minigolf.

Al llarg del dia, es realitzaran alguns dels experiments en directe més espectaculars de ‘La Ciència a escena’. També s’ha instal·lat una zona d’arreplega de joguets per a tots aquells que volen ajudar els Reis Mags; a més, els xiquets podran deixar la seua carta a l’emissari real en l’entrada al mercat ambulant de Nadal del Museu.

Altres de les propostes nadalenques de la Ciutat de les Arts i les Ciències és el talller ‘Científic per un dia’ que es trasllada fins al 6 de gener al Sala dels Arcs per a tots aquells que vullguen participar en curioses experiències amb provetes de colors i divertir-se amb la ciència.

L’horaridel mercat ambulant de Nadal del Museu de les Ciències serà de 11:30 a 21:30 hores a excepció del 5 de gener ( fins ales 20:00 hores ). 


                      Més informació a través del microsite www.cac.es/nadal