El Museu de les Ciències oferix fins a cinc sessions diàries d’experiments en directe amb els tallers 'Química en acció' i 'La ciència invisible'

26/06/2020

L’aforament d’estes activitats s’ha reduït a 10 persones per sessió  
Experiment en directe de Ciència a Escena en el Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Els tallers 'Química en acció' i 'La ciència invisible' són sessions especials de 'La Ciència a Escena' que reunixen els experiments més sorprenents de 'Màgia Química', 'Fred, fred' 'aLUZina!', 'Horror al buit' i 'Al roig viu'.

Estes activitats es realitzen en sales especials ubicades en la planta baixa del Museu de les Ciències, a les que s’accedix des del Carrer Menor. El taller 'Química en acció'( 11:00 h, 16:00 y 19:00 h en la sala 1) està recomanat a partir dels 8 anys mentres que 'La ciència invisible' ( 12:00 hores i 17:30 hores en la sala 2) s’ha dissenyat per a públic desde els 10 anys. Els tallers tenen aforament reduït a 10 persones per sessió.

En estes activitats els xiquets menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult que también ha d’adquirir l’entrada. El preu és de 3,5 euros per taller i persona, no inclou la visita al Museu de les Ciències.