TALLER 'CIENTÍFIC PER UN DIA' I LA NOVA PEL·LÍCULA DE L'HEMISFÈRIC 'ESCAPADA AL PARADÍS 3D' , EL MILLOR PLA PER A XIQUETS

21/12/2015

L’Espai dels Xiquets', els tallers de 'Ciència a escena' i la nova pel·lícula de l’Hemisfèric són algunes de les propostes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a disfrutar en família
TALLER 'CIENTÍFIC PER UN DIA' I LA NOVA PEL·LÍCULA DE L'HEMISFÈRIC 'ESCAPADA AL PARADÍS 3D' , EL MILLOR PLA PER A XIQUETS

En el Museu de les Ciències hi ha zones especialment dissenyades perquè els més menuts juguen mentres desenvolupen la seua creativitat i curiositat científica.

En  Nadal, s’amplien sessions de l'Espai dels Xiquets y Cadet de l’Espai, des de les 11 hores fins a les 18 hores; ambdós activitats estan incloses en l’entrada general al Museu. Consultar dies especials 24,  25 i 31 de desembre, 1 de gener.

En l’Escola del Cadet de l’Espai, el Professor Bombeta, explica als més xicotets com és el Sistema Solar amb l’ajuda del simpàtic 'Sparky'. I dins de l’Espai dels Xiquets, hi ha quatre àrees per a aprendre i entretindre’s: els sentits, l’aigua, els animals i la casa inacabada, amb mòduls interactius molt divertits.

Si volen disfrutar realitzant els seus propis experiments, el seu taller es 'Científic per un dia';  l’entrada al taller és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada al Museu.

Un altre dels llocs preferits pels xiquets és ‘El Formiguer’, ubicat junt a  l’Espai dels Xiquets, i que recrea els túnels on habiten les formigues Atta, o talladores de fulles, un gènere de formigues capaces de cultivar la seua pròpia plantació de fongs

En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències destaca la nova pel·lícula de l'Hemisfèric 'Escapada al paradís 3D: una aventura de tortugues': animació infantil en cine digital 3D que presenta una història d’amistat i de treball en equip a través de les aventures de dos simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray.

Els menors de 4 anys tenen accés gratuït al complex mentres que els xiquets menors de 12 anys compten amb entrada reduïda: 6,85 euros en l’Hemisfèric i 6,20 euros en el Museu.