TALLER 'CIENTÍFIC PER UN DIA' I LA NOVA PEL·LÍCULA DE L'HEMISFÈRIC 'ESCAPADA AL PARADÍS 3D' , EL MILLOR PLA AMB XIQUETS PER A ESTE PONT

04/12/2015

l’Espai dels Xiquets', els tallers de 'Ciència a escena' i la nova pel·lícula de l’Hemisfèric són algunes de les propostes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a disfrutar en família
TALLER 'CIENTÍFIC PER UN DIA' I LA NOVA PEL·LÍCULA DE L'HEMISFÈRIC 'ESCAPADA AL PARADÍS 3D' , EL MILLOR PLA AMB XIQUETS PER A ESTE PONT

En el Museu de les Ciències hi ha zones especialment dissenyades perquè els més menuts juguen mentres desenvolupen la seua creativitat i curiositat científica.

Durant este pont, s’amplien sessions de l'Espai dels Xiquets i Cadet de l'Espai, des de les 11 hores fins a les 18 hores (el dimarts 8 fins a les 17 hores); ambdós activitats estan incloses en l’entrada general al Museu.

En l’Escola del Cadet de l’Espai, el Professor Bombeta, explica als més xicotets com és el Sistema Solar amb l’ajuda del simpàtic 'Sparky'. I dins de l’Espai dels Xiquets, hi ha quatre àrees per a aprendre i entretindre’s: els sentits, l’aigua, els animals i la casa inacabada, amb mòduls interactius molt divertits.

Si volen disfrutar realitzant els seus propis experiments, el taller 'Científic per un dia' està programat el dissabte 5 i el dilluns 7 de desembre a les 11.30 hores; l’entrada al taller és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada al Museu.

Un altre dels llocs preferits pels xiquets és ‘El Formiguer’, ubicat junt amb l’Espai dels Xiquets, i que recrea els túnels on habiten les formigues Atta, o talladores de fulles, un gènere de formigues capaces de cultivar la seua pròpia plantació de fongs

En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències destaca la nova pel·lícula de l'Hemisfèric "Escapada al paradís 3D: una aventura de tortugues": animació infantil en cine digital 3D que presenta una història d’amistat i de treball en equip a través de les aventures de dos simpàtiques tortugues de mar, Sammy i Ray. Hi ha sessions el dissabte 5 i el diumenge 6 a les 12 hores i a les 18 hores, i el dimarts 8 a les 11 hores.

Els menors de 4 anys tenen accés gratuït al complex mentres que els xiquets menors de 12 anys compten amb entrada reduïda: 6,85 euros en l’Hemisfèric i 6,20 euros en el Museu.