La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja 100 entrades del Museu de les Ciències entre jóvens de fins a 29 anys

20/07/2021

Els i les participants en el sorteig hauran de pujar una publicació o una història a Instagram sobre la Ciutat de les Arts i les Ciències etiquetant a @ciutatartesciencias i amb l’hashtag #planazoCAC
La Ciutat de les Arts i les Ciències sorteja 100 entrades del Museu de les Ciències entre jóvens de fins a 29 anys

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa un sorteig de 100 entrades del Museu de les Ciències en què poden participar jóvens de fins a 29 anys. Se tracta d’una iniciativa que s’emmarca en la campanya publicitària 'La Ciutat de les Arts i les Ciències sempre és un 'superpla'. Descobrix una nova forma de divertir-te’ dirigida als més jóvens.   

Els i les participants en el sorteig hauran de pujar una publicació o una història a Instagram en la que aparega la Ciutat de les Arts i les Ciències etiquetant a @ciudadartesciencias amb l’hashtag #planazoCAC. Les entrades se sortejaran al setembre i tindran una validesa fins al 31 de desembre de 2021. 

 Entre l’oferta del Museu de les Ciències, destaca la exposición ‘Play. Ciència i música’, ‘Mart. La conquista d’un somni’ i l’espectacle ‘Alt Voltatge’ del Teatre de la Ciència.