El mercat ambulant de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposarà, un any més, del 'Racó solidari' a la disposició de les ONG

26/11/2021

- Les entitats interessades poden adreçar-se a reservas@cac.es o cridar al telèfon 96 197 46 86
El mercat ambulant de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposarà, un any més, del 'Racó solidari' a la disposició de les ONG

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix un any més la caseta 'Rincón solidari' en el mercat ambulant de Nadal per a les organitzacions no governamentals (ONG) i associacions que hi estiguen interessades. Situat en el mateix Passeig d'Arcbotants, al costat del mercat ambulant de Nadal, el 'Racó solidari' és un espai habilitat perquè les ONG puguen presentar els seus projectes solidaris i donar informació sobre la labor social que duen a terme.

Cada organització participant disposarà d'una data i horari establits per a presentar les seues propostes, des del 17 de desembre fins al 9 de gener, període en el qual estarà obert el mercat ambulant en el Passeig d'Arcbotants. Les entitats interessades poden adreçar-se a reservas@cac.es o cridar al telèfon 96 197 46 86.

A més, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat el concurs de dibuix nadalenc destinat a estudiants de Primària de la Comunitat Valenciana, amb el lema 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'. Entre els nou guanyadors o guanyadores se seleccionarà la postal de felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Ja estan arribant els primers treballs i encara hi ha temps per a participar-hi, fins al 10 de desembre. Tota la informació està disponible en el web .

La programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà el divendres, 17 de desembre, en la planta baixa de l'Umbracle, on s'instal·larà el mercat ambulant nadalenc, es realitzaran activitats, tallers infantils i teatre de marionetes. També, fins al 9 de gener, el públic visitant dispondrà d'una oferta gastronòmica àmplia. Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o 'food trucks' del mercat ambulant de Nadal, es podrà adquirir una entrada única al Museu o a l'Hemisfèric al preu de 5 euros. Serà necessari presentar el full de mà promocional per a disfrutar la tarifa.