La Ciutat de les Arts i les Ciències reobri amb gran èxit de públic

01/06/2020

S’han reservat ja les més de 4.000 places de  l’Hemisfèric de l’1 al 14 de juny
Visitantes en el módul del salt del Bosc de Cromosomes. Museu de les Ciències.

La Ciutat de les Arts i les Ciències rep hui als seus primers visitants en la reobertura del Museu de les Ciències i l’Hemisfèric, després de més de dos mesos tancats al públic.

Per a celebrar este retrobament amb la ciència es van oferir entrades gratuïtes fins al 14 de juny, un iniciativa que ha tingut gran èxit ja que s’han esgotat totes les entrades per a l’Hemisfèric i les places per als dos pròxims caps de setmana en el Museu de les Ciències, inclosos en la promoció.

En total, fins hui, s’han superat les 36.000 reserves en el Museu de les Ciències i estan ja reservades les més de 4.000 places oferides de l’Hemisfèric de l’1 al 14 de juny. Encara queden entrades per a visitar de forma gratuïta el Museu entre setmana i que es poden reservar on line en www.cac.es

Entre les novetats, la terrassa exterior del Museu de les Ciències que recau cap a l’Umbracle pot ser visitada pel públic que adquirisca l’entrada del Museu de les Ciències. L’accés a la terrassa es realitzarà en grups reduïts de 15 persones des de la tercera planta del Museu.

Les instal·lacions del Museu i de l’Hemisfèric s’han adaptat per a garantir la seguretat de visitants i personal amb mesures d’higiene, barreres anticontagi i señalítica per a permetre el distanciament social.