La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats per al pont de desembre

05/12/2018

Hui dimecres a partir de les 18:00 hores l’encesa nadalenca de la Ciutat de les  Arts i  les Ciències 
La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats per al pont de desembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats durant el pont de desembre, amb més sessions diàries dels tallers científics i visites guiades en el Museu de les Ciències, i projeccions en l’Hemisfèric. A més, hui dimecres a les 18 hores està previst l’encesa especial de Nadal, amb detalls en els accessos, llums i estreles en l’Umbracle, Museu de les Ciències i Hemisfèric. 

El Museu de les Ciències obri del 6 al 9 desembre des de les 10:00 a les 19:00 hores. Durant estos dies, es programen els següents tallers de 'La ciència a escena' amb experiments en directe: 'Màgia Química' a les 11:30 hores i 'Fred, fred' a les 17:15 hores i 'Horror Al Buit' a les 16 hores. El taller infantil 'Científic per un dia' està programat a les 12:30 hores.  Els dies 6 i 7 de desembre es realitzarà el taller 'Estudi de tv' a les 11:45 hores. L’entrada als tallers és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l’entrada al Museu. 


Les visites guiades en les exposicions 'Mart, La conquista d’un somni' (12 h i 17:30 h)  i en 'Els Nostres Dinosaures' a les 11:00h, 13:00h i 16:30 hores. L’oferta es completa amb el 'Teatre de l’Electricitat', 'Simulador Espacial' o 'Cub de Projecció Infinita', en l’exposició 'Gravetat Zero', entre altres propostes.

Oferta infantil 
A més del taller 'Científic per un dia', per als més menuts en el Museu de les Ciències s’amplien sessions del 'L’Espai dels Xiquets' des de les 11 fins a les 18 hores. En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destaquen la pel·lícula d’animació Fulldome “Els Secrets de la Gravetat”  que narra el  viatge de dos amics a través de l’espai i el temps després dels passos d’Albert Einstein i 'Robinson Crusoe 3D': animació infantil en cine digital 3D. 


L’Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 a les 20 hores del 6 al 8 de desembre, i fins a les 19 hores el diumenge 9 de desembre. Els espectadors poden triar tots els dies entre les projeccions següents: les pel·lícules IMAX 'Ritmes d’Amèrica' 'Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart', 'Amèrica Wild. Parcs naturals' 'Dream Big' o cine digital 3D amb 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D'.


En l’Umbracle, els visitants poden disfrutar també de forma gratuïta del 'Jardí d’Astronomia', que reunix mòduls interactius sobre el Sol i la Lluna. L’Oceanogràfic també amplia horaris i obrirà de 10 a 20 hores els dies 6, 7 i 8 de desembre. El diumenge 9 de desembre l’horari serà de 10 a 18 hores.