L’Hemisfèric programa els dies 8 i 9 d’octubre una nova sessió a les 20h de 'Ritmes d’Amèrica'

08/10/2018

- Horaris especials Dia de la Comunitat Valenciana també en 'La Ciència a Escena' del Museu  - L’Oceanogràfic hui dilluns dia 8 està obert fins a les 20 hores 
L’Hemisfèric programa els dies 8 i 9 d’octubre una nova sessió a les 20h de 'Ritmes d’Amèrica'

 L’Hemisfèric amplia les projeccions amb una nova sessió de 'Ritmes d’Amèrica' a les 20 hores hui dilluns 8 d’octubre i el dimarts dia 9 al ser festiu amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana. 

'Ritmos d’Amèrica' descobrix a l’espectador la riquesa del patrimoni musical de nord-americà de la mà del compositor Àloe Blacc, qui recorre les singulars arrels musicals del país seguint les empremtes de Louis Armstrong, a través de llocs i manifestacions culturals nord-americanes.  

Este dimarts 9 d'octubre l’horari de 'La Ciència a Escena' serà especial amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana. El públic pot participar en diverses experiències científiques en directe amb “Ciència a Escena”: 11:30h Màgia Química, a les 12:30 h 'Científic per un dia' (dirigit a xiquets de 4 a 8 anys), 16:00 h Horror al buit i  a les 17:15 h 'Fred Fred'.  

El preu és de 3,5 euros per persona i no cal adquirir l’entrada general al Museu de les Ciències. En estes sessions es “frigen” ous i es fabriquen gelats amb nitrogen líquid, es convertix l’aigua en vi amb indicadors de ph i inclús se sol·licita l’ajuda d’un espectador perquè entregue un bitllet a què se li agarra foc sense que es creme.

L’Oceanogràfic  hui dilluns 8 d’octubre amb un horari especial i estarà obert fins a les 20 hores, ja que demà és festiu.