La Ciutat de les Arts i les Ciències agraïx la labor de tot el personal sanitari i membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències amb una promoció especial

11/08/2020

Del 14 d’agost al 31 de desembre de 2020
Museu blau COVID-19 Promoció especial per a personal sanitari i membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències d’Espanya

La Ciutat de les Arts i les Ciències agraïx a tot el personal sanitari i membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències d’Espanya el treball, l’esforç i la dedicació diària que exercixen per a controlar la pandèmia per COVID-19. Per a això ha posat a la seua disposició una promoció per al Museu de les Ciències i l’Hemisfèric del 14 d’agost al 31 de desembre de 2020. 

Les reserves es poden realitzar a través del telèfon 96 197 46 86 o per correu electrònic a la direcció reservas@cac.es amb la denominació de la tarifa social per a sanitaris i la promoció és aplicable per a un adult i el seu acompanyant. 

Els requisits de l’aplicació de la promoció va dirigida a les persones (metges, infermers, auxiliars, personal d’atenció en residències geriàtriques, zeladors, entre altres) que hagen treballat o treballen, durant la Pandèmia COVID-19, a partir de l’entrada en vigor de l’Estat d’emergència, en un hospital públic o privat, centres d’atenció primària i residències geriàtriques, i als membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències.

Per a poder beneficiar-se d’esta tarifa social, deuran presentar la documentació que ho acredite i reservar-ho con un mínim d’una setmana d’antelació a la data de visita.

Amb esta promoció la Ciutat de les Arts i les Ciències vol reconéixer l' extraordinari treball que han realitzat tots els treballadors del sector sanitari i membres de les Forces i Cossos de Seguretat i Emergències.