La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una promoció 2x1 en els tallers de 'La Ciència a Escena en el teu col·le'

17/02/2021

La promoció és vàlida fins al 30 de juny de 2021 i per a centres escolars de la província de València
La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa una promoció 2x1 en els tallers de 'La Ciència a Escena en el teu col·le'

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa una promoció 2x1 en els tallers de 'La Ciència a Escena en el teu col·le', modalitat en la qual el personal d'educació del Museu del les Ciències es trasllada al centre escolar per a realitzar experiments en directe.

La promoció s'aplicarà fins al 30 de juny en centres escolars de la província de València. Els col·legis que reserven més de 50 alumnes i alumnes podran gaudir de manera gratuïta de sessions addicionals per al mateix nombre d'escolars en la mateixa data. 

En aquest curs s'han reservat un total de 63 sessions del taller 'La Ciència a Escena en el teu col·le' per a més de 1.300 estudiants. Es tracta d'una proposta en la qual els educadors i educadores realitzen els tallers en directe i de manera personalitzada en els propis centres educatius de manera que no hagen de desplaçar-se fins al  Museu de les Ciències. 

Aquests tallers són eines educatives per als centres escolars que, davant les mesures excepcionals per la COVID-19, no poden desenvolupar les eixides complementàries extraescolars habituals.

Més informació de la oferta escolar de la Ciutat de les Arts i les Ciències