Planetari en directe, tallers científics i pel·lícules en 4D, propostes per a este Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències

27/12/2019

- Els tallers 'CienciaMix' es realitzen tots els dies en el Museu - Els dissabtes a les 20 hores l’Hemisfèric celebra el planetari en directe 'Les Nocturnes d’Hivern' - L’Oceanogràfic oferix més de 20 xarrades divulgatives diàries sobre animals
Planetari en directe, tallers científics i pel·lícules en 4D, propostes per a este Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Participar en experiments divertits, assistir a un planetari en directe per a descobrir el cel a l’hivern, animacions nadalenques en el Passeig d’Arcbotants i xarrades divulgatives sobre animals en l’Oceanografic són algunes de les propostes de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a estes setmanes de Nadal, Any Nou i Reis. El complex compta amb horaris i activitats especials per a disfrutar de les festes i vacacions.

Fins al 6 de gener, tots els dies es realitzaran sessions del taller “CienciaMix', que reunixen les millors experiències de 'Màgia Química', 'Fred, fred', 'aLUZina!, 'Horror al buit' i també de termografia. En l’Hemisfèric ha començat un nou cicle de 'Les Nocturnes d’hivern' els planetaris en directe que mostren com és el cel estrelat. Hi ha sessions tots els dissabtes a les 20:00 hores en la sala de projeccions de l’Hemisfèric. Es tracta d’un espectacle de divulgació astronòmica en què es compten històries mitològiques, com naixen, evolucionen i moren les estreles i els planetes més estranys.

Mercat i animacions nadalenques fins al 6 de gener

El Passeig d’Arcbotants s’ha convertit en un passeig nadalenc amb més de 60 parades d’artesania, regals, jocs i dolços típics. La programació especial inclou una zona de ludoteca, on celebren contacontes i animacions nadalenques, demostracions d’oficis, diversos tallers infantils, entre altres propostes.

Xarrades divulgatives sobre animals

L’Oceanogràfic manté obertes totes les seues instal·lacions amb els hàbitats més diversos de tot el planeta, així com les tres presentacions diàries de dofins.

Estes festes nadalenques els equips d’interpretació dinàmica expliquen en xarrades programades al llarg del dia als visitants i en xicotets grups les característiques de gran nombre d’animals i de les pròpies instal·lacions del centre. Les sessions de les dos pel·lícules en el cine 4D més gran d’Espanya seguixen el seu horari normal i és possible conéixer l’Oceanogràfic per dins gràcies a l’activitat 'L’altre costat de l’aquari'.