La Ciutat de les Arts i les Ciències encén la seua il·luminació especial de Nadal

07/12/2020

La programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà el divendres 18 de desembre amb el mercat en el Passeig de Arbotants
La Ciutat de les Arts i les Ciències encén la seua il·luminació especial de Nadal

El color roig ja és protagonista en la Ciutat de les Arts i les Ciències amb l'encesa de Nadal, un enllumenat amb detalls en els accessos, llums i estreles en el*Umbracle, el Museu de les Ciències i Hemisfèric. La programació especial de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències començarà el divendres 18 de desembre amb el mercat en el Passeig de Arbotants,  una promoció en les entrades al Museu i Hemisfèric i sessions gratuïtes de ‘Ciència a Escena’ en l'exterior del Museu on també se celebraran contacontes nadalencs.

El mercat nadalenc comptarà amb llocs d'artesania, *foodstrucks, el 'Racó solidari' on diferents ONG’s donaran a conéixer la seua labor social, un pesebre vivent, exhibició d'oficis tradicionals (luthier, ceramista, fuster, entre altres)  i ludoteca musical. A més estaran Papà *Noel i els emissaris reals per a la recollida de cartes. També s'han programat espectacles de titelles i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca.

Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o foodtrucks del mercat ambulant de Nadal es podrà adquirir una entrada única al Museu o al Hemisfèric al preu de 5 euros. 

Totes les activitats, lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l'aire lliure en cadascun dels espais reservats per a això. L'accés i eixida del mercat estarà controlat de manera automàtica per a conéixer l'aforament del mateix a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.   

Des del dissabte 19 de desembre fins al dimecres 6 de gener, en l'entrada oest del Museu de les Ciències, en els exteriors, es realitzaran diverses sessions de ‘La Ciència a Escena’ al llarg del dia. També s'han programat ‘Contacontes nadalencs’ amb els personatges dels contes populars que posaran amb el públic per a tindre les fotos nadalenques més divertides.