'Harry Potter.The exhibition' supera les 60.000 entrades venudes

11/04/2019

- L’actriu Natalia Tena amb els actores Oliver i James Phelps presenten l’exposició en el Museu de les Ciències - A partir del dissabte 13 d’abril, els visitants podran recórrer la sala comuna, el Bosc Prohibit o la cabanya d’Hagrid, entre altres escenaris
'Harry Potter.The exhibition' supera les 60.000 entrades venudes

 El director general de la Ciutat dels Arts i les Ciències, Enrique Vidal, el representant de Sold Out, Rafael Giménez, el vicepresident de GES Events, Robin Stapley, amb l’actriu  Natalia Tena, que interpreta en la saga a Nymphadora Tonks, i els germans Oliver i James Phelps, els famosos bessons Weasly,  han presentat hui en roda de premsa 'Harry Potter. The exhibition'. 

La mostra s’obri al públic dissabte que ve 13 d’abril i ja s’han superat les 60.000 entrades venudes.

L’exposició inclou algunes de les localitzacions més populars de les pel·lícules,  la sala comuna i el dormitori de Gryffindor™, aules com la de Pocions o Herbología i el Bosc Prohibit. Al seu torn, estos escenaris contenen milers d’objectes d’atrezo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge de la icònica saga.

Com a novetat, l’exposició a València, per primera vegada a Espanya, inclou una nova escena amb accessoris i disfresses de la nova pel·lícula d’Animals Fantàstics: Els Crims de Grindelwald'.