Els guanyadors del concurs de dibuix 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' han arreplegat hui els seus premis

23/12/2019

El dibuix d’Elisa S.V., del Col·legi CEU Sant Pau, és la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències
Els guanyadors del concurs de dibuix 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' han arreplegat hui els seus premis

El director de la Ciutat de les Arts i les Ciències, Enrique Vidal, ha entregat hui els premis del concurs de dibuix 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències”. El dibuix d’Elisa S.V., del Col·legi CEU San Pablo, ha resultat triat per a la felicitació nadalenca i mostra com els Tres Reis Mags vénen carregats de ciència i divulgació camí de la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

L’acte d’entrega dels premis s’ha celebrat en el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle que acull fins al 6 de gener un mercat nadalenc a més d’activitats infantils i animacions nadalenques.

Els guanyadors de 1a i 2n de Primària són les estudiants Noa Z.S., alumna del Col·legi Camarena Valterna de Paterna (València), Macarena, també del Col·legi Camarena Valterna de Paterna (València), i Veronika M. del Col·legi Centre Privat d’Ensenyança Niño Jesús de València. Els guanyadors de 3r i 4t de Primària han resultat Mª Jesús F.O, del C.E.I.plas Cultures de Torrevieja (Alacant), Théo S.R. del Col·legi Lycée Français de Valence i Lydia N.F. del Col·legi Martín Sorolla de València. 

Els guanyadors de 5t i 6t de Primària són Darío Z.S. del Col·legi Camarena Valterna de Paterna (València), María B.E. del Col·legi Salesianoss Señor Bosco d’Alacant i Elisa S.V. del Col·legi CEU San Pablo de Moncada. (València) el dibuix que del qual ha sigut triat per a la postal nadalenca. Tots han guanyat tres entrades de l’Oceanogràfic, tres entrades del Museu de les Ciències, tres entrades de l’Hemisfèric, un giroscopi i un planisferi, a més de productes promocionals de la Ciutat de les Arts i les Ciències, com el nou calendari de 2020.


El concurs de dibuix 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències' ha comptat amb la participació de més de 1.200 estudiants de Primària.