La Ciutat de les Arts i les Ciències tria la seua felicitació nadalenca entre els dibuixos presentats per escolars

16/12/2021

- L'estampa, elaborada per Martín L. C., de 1r de Primària del col·legi Camarena Valterna (Paterna), és la guanyadora del concurs 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'
La Ciutat de les Arts i les Ciències tria la seua felicitació nadalenca entre els dibuixos presentats per escolars

El dibuix de Martín L. C., de 1r de Primària del col·legi Camarena Valterna (Paterna), és la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a enguany, després de resultar triat entre els nou guanyadors del concurs de dibuix de 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'.

El lliurament dels premis, que inclouen entrades per a visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències, se celebrarà el pròxim 23 de desembre.

De tots els treballs presentats s'han seleccionat tres dibuixos per cada dos cursos de Primària. Els guanyadors de 1r i 2n de Primària són Marina J. R., de 2n del col·legi Marni (València), i Sergio Ll. G., de 2n del CEIP Mestalla (València).

En 3r i 4t de Primària han resultat premiats els dibuixos de Macarena B. Z., de 3r del col·legi Vilavella (València), Khalid D. O., de 4t de l'Associació Estrella del Nord (València), i María S. P., de 4t del col·legi Argos (Burjassot).

Els guanyadors de 5é i 6é de Primària són María Jesús F. O., de 5é del CEIP Las Culturas (Torrevieja), Lina X., de 6é del CEIP San Pedro (València), i Javier G. A., de 6é del col·legi Marni (València).

A més del concurs de dibuix nadalenc, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat diverses activitats especials des del divendres, 17 de desembre, fins al diumenge, 9 de gener, perquè els visitants gaudisquen de les festes nadalenques.