El dibuix 'Els tres científics mags' serà la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències

14/12/2020

L’estampa, realitzada per Raúl R.S. del 6t de Primària del col·legi CEU Sant Pau de Moncada ( València) és la guanyadora del concurs Nadal 'en la Ciutat de les Arts i les Ciències '
El dibuix 'Els tres científics mags' serà la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències

El dibuix de Raúl R.S. de 6t de Primària del col·legi CEU Sant Pau de Moncada ( València) és la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a enguany, després de resultar triat entre els nueveguanyadorsdel concurs de dibuix de 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències'

la postal guanyadora és una imatge del científic Severo Ochoa, l’explorador Jacques Yves Cousteua y el astronauta Neil Armstrong, tres personalitats del món de la ciència a l’any que el Museu dels Ciències celebra el seu XX aniversari. L’entrega dels premis, que inclouen entrades per a visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències, se celebrarà el pròxim 23 de desembre.

De tots els treballs presentats s’han seleccionat tres dibuixos per cada dos cursos de primària. Els guanyadors de 1r i 2n de Primària són Lucía O.V. del Col·legi Guadalaviar (València), Sofía G.G. del Col·legi Mes Camarena. Bétera (València) i Alessandra K.D del Col·legi Camarena Valterna. Paterna (València).

En 3r i 4t de Primària han resultat premiats els dibuixos de Varvara G. de l’Associació Estrela del Nord (València), Irene V.G. del Col·legi CEU Sant Pau. Moncada (València) i Clara S.V del Col·legi CEU Sant Pau. Moncada (València).  

Els guanyadors de 5t i 6t de Primària són  Mónica F.A. de 6t del Col·legi Camarena Canet de Canet d'en Berenguer (València), Uliana K. de 5t de l’Associació Estrela del Nord (València) i Raúl R.S de 6t Primària del Col·legi CEU Sant Pau. Moncada (València) el dibuix del qual serà la postal nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències. A més del concurs de dibuix nadalenc, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha organitzat diverses activitats especials des del divendres 18 de desembre fins al 10 de gener perquè els visitants disfruten de les festes nadalenques.

Durant estes dates, el complex presenta un mercat ambulant nadalenc en el Passeig d’Arcbotants en què es realitzaran activitats, lúdiques i comercials que complixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenrotllen al aire lliure en cada un dels espais reservats per a això.

L’accés i eixida del mercatet estarà controlat de forma automàtica per a conéixer l’aforament del mateix en cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que se manté la distància interpersonal de seguretat.