Prop de 400 escolars estrenen esta setmana la nova temporada de planetaris en l’Hemisfèric

16/10/2018

'El Univers en la teua aula' és el programa de planetari en directe adaptat a cada nivell d’Infantil a Batxillerat 
Prop de 400 escolars estrenen esta setmana la nova temporada de planetaris en l’Hemisfèric

Prop de 400 alumnes de huit centres escolars estrenen entre hui i dijous que ve la nova temporada de planetaris en directe de l’Hemisfèric, una de les propostes més atractives i didàctiques de l’oferta escolar de la Ciutat de les Arts i  les Ciències.

'El Univers en la teua aula' és el nom genèric que comprén els tres tipus de planetaris adaptats segons el nivell dels alumnes: 'Astromenuts' per a infantil, 'Un passeig pel Sistema Solar' per a estudiants de Primària i 'El nostre lloc en el Cosmos' per als cursos de Secundària i Batxillerat.

'Astromenuts' és un planetari d’inciciació  en les ciències de l’espai on els xiquets de 4 a 6 anys aprenen curiositats sobre el dia i la nit, les fases de la Lluna i el Sistema Solar. Per als alumnes de Primària, l’Hemisfèric es convertix en una gran nau espacial en 'Un passeig pel Sistema Solar' un planetari que els explica les diferències de les estreles i els planetes, com es produïxen els eclipsis de sol i lluna, les característiques dels planetes del Sistema Solar, entre altres temes. 

Els exoplanetas, què és una supernova, com es formen i evolucionen les estreles, de quina manera influïx el Sol sobre la Terra perquè esta siga habitable són algunes de les fascinants preguntes que planteja 'El nostre lloc en el Cosmos' i que respon als estudiants de Secundària i Batxillerat.