El Hemisfèric inicia hui un nou cicle de ‘Les Nocturnes d'estiu’

01/07/2021

- Tots els dijous a les 20 hores i els dissabtes a les 21 hores se celebra este planetari narrat en directe  - Els caps de setmana a les 12 hores es realitza el planetari infantil ‘Astromenuts’   
‘Las Nocturnas de verano’ del Hemisfèric te ofrece la oportunidad de descubrir el cielo nocturno estival

El Hemisfèric destaca este estiu per la seua oferta en planetaris en directe per a tots els públics amb ‘Les Nocturnes d'estiu’ que comencen hui i el planetari infantil ‘Astromenuts’ que es realitza els caps de setmana. 

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció del Hemisfèric. Són ‘Les Nocturnes d'estiu’ del Hemisfèric que descobrixen com és el cel nocturn estival. La narració és en directe, s'explica al públic curiositats i les constel·lacions més representatives del cel a l'estiu acompanyat per una banda sonora original. 

El planetari mostra Saturn, els anells més famosos de l'univers i algunes de les llunes més estranyes del sistema solar. Les sessions de 'Les Nocturnes d'estiu' se celebraran fins al 4 de setembre tots els dijous a les 20 hores i els dissabtes a les 21 hores. 

Per al públic infantil, de 3 a 6 anys, els caps de setmana a les 12 hores s'ha programat el planetari ‘Astromenuts’. El Hemisfèric es convertix així en una nau espacial que espera als astronautes del futur, que descobrixen els secrets del dia i la nit, les fases de la Lluna o les meravelles de les constel·lacions. En un vertiginós viatge a través del sistema solar recorren planetes i intenten atrapar alguna estrela que troben pel camí. Una manera d'iniciar-se en les ciències de l'espai a través de divertits dibuixos, històries i animacions.

En la cartellera del Hemisfèric destaca també ‘L'escull encantat: Kaluoka’hina 3D’, una divertida aventura per a tota la família sobre el món submarí, les pel·lícules IMAX ‘Amazon Adventure’ i ‘Viatge a l'Espai. Pròxima parada Mart’ o la projecció ‘Caminant entre dinosaures. Planeta Prehistòric 3D’.