Més de 1.600 persones han assistit al juliol al planetari 'Les Nocturnes d'estiu' del Hemisfèric

03/08/2021

- El planetari en directe se celebra fins al 4 de setembre tots els dijous a les 20 hores i els dissabtes a les 21 hores - També hi ha una opció per al públic infantil: 'Astromenuts'  
‘Las Nocturnas de verano’ del Hemisfèric te ofrece la oportunidad de descubrir el cielo nocturno estival

Més de 1.600 espectadors i espectadores han assistit a les 10 sessions de l'espectacle 'Les Nocturnes d'estiu' celebrades en la Ciutat de les Arts i les Ciències des del passat 1 de juliol. El planetari ha aconseguit una ocupació superior al 85% i continuarà fins al 4 de setembre tots els dijous a les 20 hores i dissabtes a les 21 hores. El Hemisfèric segueix amb aforament reduït, segons estableix la normativa vigent per als cinemes, la qual cosa permet la distància d'un seient entre persones o grups de persones convivents.

'Les Nocturnes d'estiu',  amb banda sonora original, descobrix al públic com és el cel nocturn estival, algunes de les seues curiositats i les constel·lacions més representatives del cel a l'estiu. El planetari, narrat en directe, mostra Saturn, els anells més famosos de l'univers, i algunes de les llunes més estranyes del sistema solar.

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció del Hemisfèric.

Per al públic infantil, de 3 a 6 anys, s'ha programat el planetari 'Astromenuts'. El Hemisfèric es converteix així en una nau espacial que espera als astronautes del futur, que descobreixen els secrets del dia i la nit, les fases de la Lluna o les meravelles que tanquen les constel·lacions. En un vertiginós viatge a través del sistema solar recorren planetes i intenten atrapar alguna estrela que troben pel camí. Una manera d'iniciar-se en les ciències de l'espai a través de divertits dibuixos, històries i animacions.