El Hemisfèric celebra esta setmana les últimes sessions de 'Les Nocturnes d'estiu'

02/09/2021

Més de 3.200 persones han assitit este estiu al planetari en directe 
El Hemisfèric celebra esta setmana les últimes sessions de 'Les Nocturnes d'estiu'

El Hemisfèric celebra  esta setmana les dues últimes sessions del planetari en directe 'Les Nocturnes d'estiu' que mostra al públic com és el cel estival. Estes projeccions especials d'astronomia seran el dijous 2 de setembre a les 20 hores i el dissabte 4 de setembre a les 21 hores. Encara queden entrades disponibles en la web consultar ací

Més de 3.200 espectadors han assistit a les 18 sessions de l'espectacle celebrat en la Ciutat de les Arts i les Ciències des del passat 1 de juliol. El planetari ha aconseguit una ocupació superior al 91%. El Hemisfèric seguix amb aforament reduït, segons estableix la normativa vigent per als cinemes, la qual cosa permet la distància d'un seient entre persones o grups de persones convivents.

'Les Nocturnes d'estiu', amb banda sonora original, descobrix al públic com és el cel nocturn estival, algunes de les seues curiositats i les constel·lacions més representatives del cel a l'estiu. El planetari, narrat en directe, mostra Saturn, els anells més famosos de l'univers i algunes de les llunes més estranyes del sistema solar. Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció del Hemisfèric.