Què passa al juliol en la Ciutat de les Arts i les Ciències

01/07/2022

- Música a l'aire lliure i l'estrena de la cartellera d'estiu en el Hemisfèric - A partir del 15 de juliol, experiències nocturnes en el Oceanogràfic 
Què passa al juliol en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Dissabte, 2 de juliol: 'La Nit de Berklee' 

És el concert de graduació dels alumnes i alumnes de màster del campus de Berklee a València, que organitza aquest esdeveniment en col·laboració amb la Ciutat de les Arts i les Ciències. Estudiants procedents de més de 30 països compartiran la seua música, actuant sobre un escenari flotant enfront de l'icònic Hemisfèric, amb un programa artístic que inclou una selecció de composicions originals i arranjaments de temes coneguts que abasten gran varietat de gèneres musicals. 

La Ciutat de les Arts i les Ciències i Berklee posen a disposició un nombre limitat d'invitacions per al públic valencià. Aquestes invitacions, que permetran l'accés a la plataforma de l'esdeveniment, estaran disponibles en les taquilles del Museu de les Ciències el mateix dissabte, 2 de juliol, a partir de les 18.00 hores. Es podran retirar un màxim de dos per persona.

Estrena de 'Flying Monsters en el Hemisfèric

El Hemisfèric incorpora al juliol en la seua cartellera la pel·lícula "Flying Monsters 3D" que narra la història dels pterosaurios, les misterioses criatures que solcaven els aires quan els dinosaures caminaven sobre la terra. 

La producció proposa descobrir la veritat d'aquests enigmàtics gegants voladors que podien arribar a mesurar 12 metres i esbrinar com eren capaços de desafiar la gravetat i elevar-se solcant els cels prehistòrics. El científic divulgador naturalista Sir David Attenborough intenta respondre als interrogants en aquesta pel·lícula que uneix història, investigació i ciència.

Tornen 'Les Nocturnes d'estiu'

Tots els dijous i dissabtes a les 20 h fins al 4 de septimebre, se celebra el planetari en directe 'Les Nocturnes d'estiu' en el *Hemisfèric. 

Del 7 al 9 de juliol. Big Festival Sound. 

El festival torna a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la seua segona edició, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol. Amb Nicky Jam, C.Tangana, Nathy Peluso, Bad Gyal, Lunay, Bizarrap, entre altres. 

Escola d'Estiu 202

Segon i tercer torn de l'Escola d'Estiu que ha completat aforament amb 240 participants i que enguany gira entorn de la ciència i als oceans, així com els avanços que permetran un món més sostenible. Del 4 al 8 de juliol, i de l'11 al 15 de juliol, gaudiran amb diverses experiències en el Hemisfèric, el Museu dels Ciències i el Oceanogràfic i fins i tot una visita al Palau de les Arts. 

16 de juliol. Concerts 'Els Bandes a la Ciutat', lliure accés 

La Ciutat de les Arts i les Ciències, en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), ha organitzat el cicle de concerts de lliure accés "Els bandes a la Ciutat", una sèrie de 10 actuacions de grups de cambra a càrrec de conjunts musicals de xicotet format de les societats musicals federades de la Comunitat Valenciana.

Este  mes hi ha concert el dissabte 16 de juliol a càrrec del Centre Instructiu Musical Tendetes (València). Grup de clarinets. 

Experiències nocturnes en el Oceanogràfic. A partir del 15 de juliol. 

Les novetats del Oceanogràfic arriben el 15 de juliol per a gaudir de les nits d'estiu en el major aquari d'Europa.

És el 'Night Tour', una visita privada nocturna i guiada al vespre. Una forma més exclusiva de gaudir de les instal·lacions i evitant la calor de les hores fortes. La visita es pot acabar amb un 'Sopar en l'Albufera' del Oceanogràfic a la terrassa del restaurant Oceans i amb vista al Llac Viu. Una gran llacuna que reprodueix l'avifauna i la flora de l'Albufera de València.

També el Oceanogràfic estrenarà la nova pel·lícula 'Tentacles' en quatre dimensions, que s'unirà a la cartellera actual de 'Sharks. Un documental de la BBC' i '20.000 llegües de viatge submarí'.

Un llac de concerts, lliure accés

Els dies 27, 28 i 29 de juliol hi ha programat concerts a l'aire lliure en l'escenari situat en els exteriors del *Museu dels *Ciències. Estudiants del campus de *Berklee a València, interpretaran del jazz al rock and roll passant pel *funk, la música llatina, el folk o músiques del Mediterrani.