Pista de patinatge sobre gel i espectacles de Gormiti i Lazy Town en l'Àgora este Nadal

25/11/2010

A més, Bob Esponja visitarà l'Oceanogràfic a partir del 22 de desembre
Pista de patinatge sobre gel i espectacles de Gormiti i Lazy Town en l'Àgora este Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències ampliarà durant el Nadal els seus continguts habituals amb una programació especial dirigida a tota la família. Espectacles infantils i una pista de patinatge en l'Àgora, l'Escola de Nadal del Oceanogràfic, o un mercat ambulant nadalenc, són algunes de les activitats proposades que es realitzaran a partir del pròxim mes de desembre.

L'Àgora serà l'escenari on es desenvolupen els espectacles de “Gormiti” i “Lazy Town”. El primer d'ells se celebrarà el dijous, 30 de desembre amb sessions a les 17:30 i 20:30 hores, i en ell es donarà vida a estos guerrers de miniatura amb la representació dels orígens d'estos habitants d'una illa fantàstica en què les forces del Bé i del Mal s'identifiquen amb els elements de la naturalesa.

Així mateix, el dimarts, 4 de gener a les 17:30 hores, els principals personatges de la sèrie “Lazy Town” oferiran un espectacle ple de cançons, coreografies i acrobàcies. Les entrades per a estos espectacles, que tenen un preu de 20 a 30 euros, més gastos de distribució, poden adquirir-se a partir de hui dimecres, 24 de novembre a través de El Corte Inglés.

Mercat ambulant nadalenc


També en l'Àgora a partir del 18 de desembre s'instal•larà una pista de patinatge sobre gel així com un mercat ambulant nadalenc que també comptarà amb parades en els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències amb els emissaris dels Reis Mags, ponis, una ludoteca i tallers infantils, entre altres.

L'Oceanogràfic per la seua banda es convertirà en “Fondo de Biquini” a partir del 22 de desembre. Y a partir del 24 Bob Esponja saludarà a tots els visitants fins al 6 de gener ja que recorrerà durant quatre hores al dia les instal•lacions de l'Oceanogràfic. També fins al 9 de gener, es tematitzarà un dels aquaris de la Sala Oval amb els personatges d'esta famosa sèrie i s'instal•larà un photocall on el públic podrà fotografiar-se amb la recreació d'alguns dels habitants de “Fondo de Biquini”, entre altres activitats.
A més, es posa en marxa una nova edició de l'Escola de Nadal de l'Oceanogràfic del 27 al 30 de desembre. En esta ocasió els interessats podran assistir durant totes les jornades o triar els dies que vullguen fer-ho. A través de contes relacionats amb els dofins, els taurons, els pingüins o les tortugues, tallers i jocs, els participants descobriran el mar d'una manera diferent.

Finalment, l'Hemisfèric incorpora a partir del 16 de desembre la projecció en cine digital 3D “Gegants de l'Oceà. Sea Monsters” basada en els descobriments de les excavacions paleontològiques realitzades en tot el món que ha permés la reconstrucció d'un món perdut davall el mar. La pel•lícula invita a seguir una família de Dolichorhynchops, coneguts com “Dollies” que travessen les antigues aigües poblades per sers com els taurons prehistòrics.