La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia el període d'inscripció per a la desena edició del concurs escolar 'Repte Robot'

05/12/2017

El termini d’inscripció a través de la pàgina www.cac.es comença hui i finalitza el dimarts, 23 de gener de 2018 La competició que se celebrarà el divendres, 11 de maig de 2018 en el Museu dels Ciències, s’ha consolidat com cita educativa i tecnològica de referència.  
La Ciutat de les Arts i les Ciències inicia el període d'inscripció per a la desena edició del concurs escolar 'Repte Robot'

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha iniciat el període d’inscripció per a una nova edició del concurs dirigit a estudiants de 2n i 3r Cicle de Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional de tota Espanya, 'Repte Robot'. Es tracta de la desena convocatòria d’esta activitat que en la seua primera edició va comptar amb 88 equips i en l’última celebrada enguany va registrar més de 150 equips participants.

Fins al 23 de gener de 2018, professors, alumnes i aficionats podran inscriure’s a través de la pàgina www.cac.es/desafiorobot per a participar amb el seu robot en les categories Lego, Lliure, Especial, Reacció en cadena i exposició de robots construïts per aficionats. Amb esta iniciativa es perseguix promoure l’ús de les noves tecnologies entre els jóvens per mitjà de la participació en una activitat pràctica i lúdica. El robot que dissenyen competirà en diferents proves en una jornada que acollirà el Museu de les Ciències l’11 de maig de 2018.

Este certamen s’unix a altres concursos dirigits a estudiants que organitza la Ciutat de les Arts i les Ciències que pretenen promoure la vocació científica dels alumnes. Dissenyar el robot més àgil i original, el projecte de química amb major projecció didàctica o 'crear' espectaculars cristalls són els desafiaments científics que es plantegen als escolars des del complex de divulgació al llarg del curs.