La Ciutat de les Arts i les Ciències àmplia horaris i activitats per a este pont

04/12/2020

 - Experiments en directe que donen la benvinguda al Museu, visites guiades en l’exposició ‘Play. Ciència i Música’, shows científics ‘d’Alt Voltatge’ i la naturalesa més espectacular en l’Hemisfèric - L’Oceanogràfic oferix un descompte especial amb entrades a 20 euros per a disfutar dels principals oceans del planeta
La Ciutat de les Arts i les Ciències àmplia horaris i activitats per a este pont

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix per al pont de desembre un ampli programa d’activitats per a tots els públics. S’han programat minisesiones gratuïtes de ‘La Ciència a Escena' en la parpella de l’entrada oest del Museu amb algunes experiències de les sessions 'Química en acció' i la 'Ciència invisible'. L’objectiu és animar al públic a conéixer millor i participar en estes activitats de forma completa i que se celebren en sales especials ubicades en la planta baixa del Museu, en El Carrer Menor. L’entrada és de 3,5 euros per taller i persona.  Del 5 al 8 de desembre se realitzaran sessions de "Química en acció" (a les 11:30 i 16:00 hores) per a un públic a partir de 8 anys  i de "La ciència invisible"(a les 13:00 i 17:15 hores ) recomanada a partir dels 10 anys. 

També el cap de setmana i el dimarts 8 de desembre hi han visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'.  Acompanyat per personal del Museu de les Ciències que els guia a través de la mostra, el públic coneix de primera mà curiositats d’esta nova exposició sobre la relació entre la música i la ciència. El preu és de 2,5 euros per persona i és necessari adquirir a més l’entrada al Museu de les Ciències. La visita es completa amb tallers en què es proven 'efectes de so’. 

En el Teatre de la ciència tots els dies s’han programat sessions de l’espectacle ‘Alt Voltatge’, inclòs en l’entrada general al Museu.   El show inclou demostracions científiques i experiments divertits entorn de l’electricitat en què el públic participa. També veuran la famosa 'Bobina de Tesla' i els seus  rajos de més d’un metre.

Una altra de les propostes és l’exposició ‘Érase una vez...’ que explica ciència a través dels personatges dels contes clàssics. Amb multitud de mòduls interactius, la mostra es desenrotlla en deu “llibres” gegants organitzats al voltant d’un bosc ple de sorpreses.  El dissabte 5, diumenge 6 i dimarts 8 de desembre se han programat diverses sessions de contacontes (dissabte 5 i diumenge 6 a les 11:00, 12:00, 17:00 i 18:00 hores, dimarts 8 de desembre, també a les 16 h i  l’última sessió a les 17 hores).

L’exposició dedicada al planeta roig ‘Mart. La conquista d’un somni’ (hi ha visites guiades també el cap de setmana i el dimarts 8 de desembre), ‘Bosc de Cromosomes’, Espai dels Xiquets’ o ‘Gravetat Zero’ i el seu simulador espacial, són altres de les propostes de l’oferta del Museu de les Ciències. 

Aventures IMAX en l’Hemisfèric

L’Hemisfèric ha renovat cartellera amb la pel·lícula IMAX 'Amazon Adventure' una projecció IMAX que relata la mítica expedició protagonitzada pel naturalista anglés Henry Bats a mitjan segle XIX. La pel·lícula narra l’extraordinari viatge d’onze anys a través de la selva amazònica del jove investigador Bates, que va arriscar la seua vida per la Ciència i va realitzar contribucions crucials per a la Biologia. 

Una altra projecció IMAX és 'Volcans’ que conta com es va formar la Terra i mostra imatges espectaculars, des d’un volcà actiu a Indonèsia fins a la ciutat de Pompeia. ‘Viatge a l’Espai. Pròxima Parada Mart’, ‘Caminant entre dinosaures: Planeta Prehistòric 3D’, ‘Secrets of the Universe’ ‘Planet Power 3D’ i ‘Dream Big’ completen esta oferta en el cine de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Entrades a 20 euros per a visitar l’Oceanogràfic

Durant este mes de desembre, visitar l’Oceanogràfic val 20 euros. Es tracta d’una promoció especial que estarà vigent fins al pròxim 25 de desembre i que suposa un estalvi de més de 10 euros sobre el preu habitual de l’entrada d’adult.

El descompte s’aplica a totes les tarifes -general, reduïda i grup-,la seua venda és únicament online a través de la web Oceanogràfic i empreses col·laboradores i no és acumulable a altres descomptes i promocions. Les entrades són limitades i per a obtindre el descompte és necessari adquirir-les amb, almenys, 24 hores d’antelació al dia de la visita.

Els visitants que s’acosten a l’Oceanogràfic este pont podran disfrutar de la pel·lícula “Shark” en 4D realitzada per la BBC i l’exposició 'LA SEUA Taurons' amb fotografies d’Edgar Becerril, que reflexa com s’ha convertit l’home en el principal depredador d’estos animals.

 

'Laminaria. El bosc del fred' és l’única àrea expositiva de l’Oceanogràfic que reunix animals diversos com la foca comuna, cavalles o frarets entre els que es produïx una interactuació dinàmica i mostra l’espectacular alga que suposa un autèntic refugi per a la biodiversitat.