Tallers científics, visites guiades, projeccions IMAX i en 3D formen l´oferta cultural de la Ciutat de les Arts i les Ciències per al pont de desembre

05/12/2017

  - El complex de divulgació amplia horari i activitats del 6 al 10 de desembre - L'oferta infantil destaca per la nova pel.lícula de l´Hemisfèric 'Robinson Crusoe 3D' i el taller 'Científico per un día' en el Museu
Tallers científics, visites guiades, projeccions IMAX i en 3D formen l´oferta cultural de la Ciutat de les Arts i les Ciències per al pont de desembre

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats durant aquest pont de desembre, amb més sesions diàries dels tallers científics y visites guiades en el Museu de les Ciències, així com proyeccions en l´Hemisfèric. En l´Umbracle es pot visitar l´exposició del Paseo del Arte 'Interval'.

El Museu de les Ciències obri els dies 6,7,8,9 i 10 de desembre des de les 10:00 fins les 19:00 hores. Durant aquests dies, es programen els següents tallers de 'Ciència a escena': tots els dies 'Màgia Química' a les 11:30 hores, 'Fred, fred' a les 17:15 hores i 'Horror al buit' a les 16 hores. I el taller 'Científic per un dia' està programat tots els dies a les 12:30 hores. L'entrada al taller és de 3,50 euros per persona sense necessitat de comprar l'entrada al Museu. Es tracta de demostracions en les que, guiades pels animadors científics, el públic participa en experiments en directe entorn als canvis d'estat, el concepte de pressió y diverses reaccions químiques.

Durant aquests dies també es programen visites guiades en les exposicions 'Els Nostres Dinosaures' y 'Spinosaurus. El gegant perdut del Cretaci' a les 11, 13 i 16:30 hores. A més, hi ha visites guiades gratuïtes a l´exposició 'Una autopista darrere l'endoll'. L´oferta es completa amb el 'Teatre de la Electricitat', 'Simulador Espacial' o 'Cub de Projecció Infinita', en la mostra 'Gravetat Zero', entre altres propostes.

Per als més xiquets, en el Museu de les Ciències s´amplíen el número de sessions del 'Espai dels Xiquets' des de les 11 fins les 19 hores i experiència 'FRATO'; de 11 a 19:00 hores, ambas actividades están incluidas en la entrada general al Museu. En la programació infantil de la Ciutat de les Arts i les Ciències, destaca la nova pel.lícula de l´Hemisfèric 'Robinson Crusoe 3D': animació infantil en cine digital 3D que presenta les increíbles aventures d'un nàufrag i la seua convivència amb els habitants de l´exòtica illa de la que intenta escapar. Hi ha sessions el dijous 7 i el divendres 8 a les 11 horas, el divendres a les 19 hores y el dissabte 9 i el diumenge 10 a les 12, 17 i 19 hores.

L´Hemisfèric amplia també horaris amb sessions des de les 11 fins les 20 hores. Els espectadors poden elegir tots els dies entre les següents projeccions: les pel.lícules IMAX 'L' Oceà Secret de Jean-Michel Cousteau', 'Viatge a l´Espai. Pròxima parada: Mart', 'America Wild. Parc Naturals' o cine digital 3D amb 'Caminant entre Dinosaures: Planeta prehistòric 3D'.

En el Passeig de l'Art de l´Umbracle destaca l´exposició 'Interval', de lliure accés, formada per nou escultures de formigó armat i acer de l´artista Ruud Kuijer. En aquest mateix espai, en l´Umbracle, els visitants poden disfrutar de forma gratuïta del 'Jardí d´Astronomía', que reunix móduls interactius sobre el Sol i la Lluna.