La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix propostes familiars per a les vesprades de juny sense classes

07/06/2022

El Museu de les Ciències roman obert fins a les 19.00 hores i l'Hemisfèric projecta pel·lícules totes les vesprades
La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix propostes familiars per a les vesprades de juny sense classes

La Ciutat de les Arts i les Ciències oferix a les vesprades propostes per a disfrutar en família entre setmana tant al Museu de les Ciències com a l'Hemisfèric.

La cartellera de l'Hemisfèric inclou projeccions totes les vesprades fins a l'última sessió de les 19.00 hores. En la programació destaquen 'Amazon Adventure', sobre l'èpica història de l'explorador Henry Walter Bates en la seua expedició a través de l'Amazones; 'Oceans', que descobrix el món misteriós dels oceans i les sorprenents criatures que l'habiten, o 'Caminant entre dinosaures 3D', que trasllada els espectadors a l'Alaska del Cretàcic a través de la història de dos joves 'Pachyrhinosaurus'. Els horaris es poden consultar en l'enllaç següent: consulteu ací.

En l'Espai dels Xiquets del Museu de les Ciències hi ha sessions de dilluns a divendres a les 15.00 i a les 17.00 hores. Es tracta d'una zona dedicada a xiquets d'entre 3 i 8 anys en la qual juguen i experimenten sobre els sentits, l'aigua i els animals, i fins i tot construeixen una casa inacabada.

Una altra de les opcions del museu és el Teatre de la Ciència, on es pot assistir a l'espectacle 'Alt voltatge', en què el públic pot veure en acció la bobina de Tesla, un transformador que produix raigs de més d'un metre. Les vesprades de dilluns a divendres hi ha passes a les 15.30, les 16.30 i les 17.30 hores.
Campanes que sonen sense tocar-les, ciris que s'apaguen amb una vareta metàl·lica sense necessitat de bufar, anells saltadors, arcs elèctrics que solquen l'espai o tubs de neó que s'encenen en tocar-los els extrems són algunes de les experiències que ens posen literalment els pèls de punta en l'espectacle 'Alt voltatge'.

A més, a la tercera planta del museu es pot visitar l'exposició 'Gravetat zero', a la qual recentment s'ha afegit el vestit espacial que va utilitzar l'enginyer aeronàutic Pedro Duque durant el programa Soyuz TMA-3 (missió Cervantes). En aquesta mostra el públic aprén sobre el cosmos, amb mòduls interactius que expliquen fenòmens curiosos sobre astronomia, i coneix els principals treballs i investigacions realitzats per l'Agència Espacial Europea (ESA).

El sorprenent 'cub', cobert d'espills en l'interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l'espai, juntament amb el simulador espacial (hi ha sessions les vesprades a les 15.30; les 16.30, en anglés, i les 17.30 hores), que recrea un viatge a l'Estació Espacial Internacional, són alguns dels espais que destaquen en el recorregut.