Últimes setmanes per a visitar las exposiciones 'Talking Brains' i 'Mediterrani' en el Museu de les Ciències

19/08/2020

El Museu de les Ciències està obert al públic des de las 10 a las 21 hores
Detall dels interactius de la mostra 'Talking Brains' del Museu de les Ciències

 Les exposicions 'Talking Brains' i 'Mediterrani'  del Museu de les Ciències finalitzen el seu període d’exposició el pròxim 30 d’agost. Les dos mostres s’exhibixen en la primera planta del Museu de les Ciències, un espai que esta tardor renovarà la seua oferta expositiva amb noves propostes.  

'Talking Brains' proposa un viatge interactiu a l’interior del cervell humà per a conéixer com va sorgir i va evolucionar el llenguatge. La realitat virtual,  noves tècniques com l’encefalografia i diversos experiments de psicolingüística es donen cita en esta exposició. Por la seua part, la mostra 'Mediterrani' explica els orígens d’este mar i la seua formació geològica fins a la seua situació actual i els reptes de futur necessaris per a la seua preservació, en un recorregut que descobrix algunes de les seues particularitats històriques, biològiques, humanes i culturals. 

En l’oferta per a este estiu en la Ciutat de les Arts i les Ciències destaquen a més las minisesiones gratuïtes de la 'Ciència a Escena' en la parpella de l’entrada oest del Museu. El Museu de les Ciències oferix en agost horari d’estiu i està obert al públic des de las 10 a las 21 hores. També la programació de l’Hemisfèric inclou fins a sis documentals diferents de naturalesa, aventura i astronomia. Tant l’Hemisfèric com el Museu de les Ciències han obtingut el segell 'Safe Tourism Certified', creat por l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).