Nova web meetingsandevents.cac.es amb tota la informació per a les empreses

23/07/2012

El complex presenta espais per a actes des de 10 fins a 2.000 participants
Nova web meetingsandevents.cac.es amb tota la informació per a les empreses

Amb l'objectiu de promoure una major informació al client, la Ciutat de les Arts i les Ciències ha renovat la web d'actes i esdeveniments amb nous recursos audiovisuals, descàrregues i descripcions de tot el que poden trobar en el complex.

En meetingsandevents es prioritza la informació pràctica de tot el que una empresa pot trobar en la Ciutat de les Arts i les Ciències a l'hora d'organitzar un esdeveniment, a més de disposar d'una àmplia galeria d'imatges, plans tècnics i propostes d'opcions complementàries que donaran valor afegit a l'esdeveniment.

El lloguer d'espais i la cessió d'imatge en la Ciutat de les Arts i les Ciències han suposat durant estos últims 12 anys més de 23 milions d'ingressos, gràcies als més de 2.500 actes, presentacions de productes, anuncis, reportatges fotogràfics o rodatges per a pel·lícules que s'han realitzat en les seues instal·lacions; uns actes als que han assistit prop d'1,5 milions de participants, segons ha destacat la consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson. El complex s'ha convertit en un referent per al turisme de reunions a nivell nacional i internacional, donant resposta a una demanda que busca espais emblemàtics per a celebrar els seus esdeveniments.

Instal·lacions versàtils

La Ciutat de les Arts i les Ciències compta amb instal·lacions versàtils que s'adapten segons les necessitats de cada empresa, amb espais per a grups des de 10 fins a 2.000 participants. A més, permet combinar els actes en diferents espais dins del mateix entorn i contractar activitats complementàries per als clients, com a visites arquitectòniques, passes privats o gincanes, entre altres.

Des de les xicotetes i mitjanes empreses fins a les multinacionals troben així gran varietat d'espais, tant interiors com exteriors, per a celebrar les seues reunions, convencions, congressos, entregues de premis, presentacions de productes, sopars, recepcions o convocatòries als mitjans de comunicació.

Les principals marques automobilístiques Hyunday, Mercedes Benz, BMW, Audi, Cadillac, Alfa Romeo, Toyota, Seat, Citröen, Lexus, Ford, Aston Martin, Mazda, Opel, Yamaha, Suzuki, Peugeot, Renault, o Volkswagen han passat per la Ciutat de les Arts i les Ciències en molts casos en més d'una ocasió.

Altres com a Repsol, Cepsa, Motorola, Samsung, Panasonic, Sony, Nikon, IBM, Siemens, Fujitsu, Fagor, Canon, Christian Dior, Loewe, Jané, Sony, Café Carte Noire, Lancaster, Clinique, l'Oreal, Gillete, Bridgestone, Asics, Pullmantur, Telefónica, Vodafone, Allianz Seguros, Porcelanosa, Carrefour, Consum, Masymas..., també han utilitzat els espais del complex per a presentar els seus productes, realitzar les seues convencions o gravar els seus anuncis publicitaris.