Nova exposició 'Un Segle de Vida, Cent anys de Futbol'

17/09/2010

La Copa del Món estarà en el Museu de les Ciències Príncipe Felipe el dissabte, 18 de setembre i els dies  25, 26, 27 i 28 de setembre
Nova exposició 'Un Segle de Vida, Cent anys de Futbol'

L'exposició 'Un Segle de Vida. Cent anys de Futbol' organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, realitza un recorregut per la història del futbol a la Comunitat Valenciana des de principis del segle passat, amb especial incidència en l'esport rei en la província de València, i compta amb materials diversos procedents dels arxius federatius i dels clubs de la província.

Entre ells destaca la presència de l'Eurocopa guanyada per la Selecció Espanyola l'any 2008, així com diversos títols aconseguits per la Selecció Valenciana en les seues diferents categories al llarg de la història. La peça estrela de la mostra és la Copa del Món aconseguida per Espanya a Sud-àfrica 2010. La Copa estarà en el Museu de les Ciències Príncipe Felipe el dissabte, 18 de setembre i els dies 25, 26, 27 i 28 de setembre.  El públic podrà visitar l'exposició de manera gratuïta de 10:00 a 19:00 hores.