El Museu de les Ciències estrena la instal·lació musical 'Emospheras' en l’exposició 'Play. Ciència i música'

13/11/2020

Cinc esferes suspeses canvien de color en sintonia amb la música de Beethoven Tot el mes de novembre les entrades al Museu tenen un 20 per cent de descompte pel vint aniversari
El Museu de les Ciències estrena la instal·lació musical 'Emospheras' en l’exposició 'Play. Ciència i música'

 El Museu de les Ciències ha estrenat esta setmana la instal·lació musical 'Emospheras' en l’exposició 'Play. Ciència i música'. És un espai on es genera una experiència sensorial inmersiva gràcies a cinc esferes retroil·luminades suspeses del sostre que vibren i canvien de color en sintonia amb música de Beethoven. 

Llum, so i vibració interactuen de forma conjunta i sincronitzada en les 'Emospheras'. Es tracta d’un instal·lació dissenyada pel Museu interactiu de la música de Màlaga (MIMMA) que amplifica la recepció de la música en el 250 aniversari de Ludwig Van Beethoven nascut el 16 de desembre de 1770. En les 'Emospheras', el públic visitant sent, sent i veu l’obra de Beethoven,  gràcies a la combinació de so, vibracions i llums de múltiples colors. 

El Museu estrena esta nova instal·lació en el seu 20 aniversari. Inaugurat el 13 de novembre de 2000, en estes dos dècades ha superat els 12 milions de visitants, s’han posat en marxa més de 300 exposicions i 1.700 activitats de divulgació amb l’objectiu d’acostar la ciència a la societat. 

Este mes hi ha una programació especial amb un descompte del 20 per cent en les entrades al Museu, l’encesa verd de l’edifici a partir de les 20 hores i  s’han organitzat visites guiades especials.  A més de la nova exposició 'Play. Ciència i música', entre les novetats destaca l’espectacle científic 'Alt Voltatge' en el Teatre de la Ciència.