La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la 13a edició del concurs de dibuix de Nadal

15/11/2018

-Escolars de centres de Primària de la Comunitat Valenciana poden enviar els seus treballs fins al 3 de desembre de 2018 (PRORROGAT FINS AL 10 DE DESEMBRE) - Del 14 de desembre al 6 de gener el Passeig d’Arcbotants de l’Umbracle acull la programació especial de Nadal 
La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la 13a edició del concurs de dibuix de Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la tretzena edició del concurs de dibuix nadalenc destinat a escolars de centres de Primària de la Comunitat Valenciana.  Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1.º i 2.º; 3.º i 4.º; 5.º i 6.º de Primària. Cada un dels premiats guanyarà tres entrades del Museu de les Ciències, tres entrades de l’Hemisfèric i tres entrades de l’Oceanogràfic. 

La decisió del jurat es farà públic l’12 de desembre a través de la xarxes socials i web cac.es Els treballs premiats seran la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències i s’exposaran en el Carrer Menor del Museu dels Ciències.  

Amb la convocatòria del concurs nadalenc, la Ciutat de les Arts i les Ciències avança la seua programació especial de Nadal que començarà el 14 de desembre en el Passeig d’Arcbotants amb tallers, actuacions musicals, teatre de titelles, oferta gastronòmica, mercat d’artesania  i un betlem monumental, entre altres propostes. 

'Nadal en CAC'

Davall el lema 'Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències”, la participació en el concurs es podrà realitzar per curs i/o aula o bé a títol individual. En el primer cas, cada  treball haurà de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i autors del dibuix. Si la participació és individual en el revers s’ha d’indicar nom, data de naixement, direcció personal, telèfon de contacte, col·legi i curs a què pertany. 

Els treballs es realitzaran en un foli o cartolina grandària A4. Es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. Els treballs han de ser remesos, fins al 3 de desembre de 2018 a les 14.00 hores, en la següent adreça postal: Ciutat dels Arts i els Ciències. Museu de les Ciències. Dpto. De Publicitat. Av. del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), núm. 7 46013-Valencia.