Natació sincronitzada per a les nits d'estiu en l'Oceanogràfic

24/07/2012

Descobrix l'Oceanogràfic des de les 20 hores a les 24 hores
Natació sincronitzada per a les nits d'estiu en l'Oceanogràfic

Per octau any consecutiu i fins al 31 d'agost, l'Oceanogràfic prolonga el seu horari i obri les seues portes també des de les 20 hores a les 24 hores per a que els visitants coneguen en un horari diferent els aquaris i assistisquen a l'exhibició nocturna que combina natació sincronitzada i música amb "Les Nits de l'Oceanogràfic"

Veure video 'Les Nits de l'Oceanogràfic' en el canal Youtube de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

A més de gaudir de les nits d'estiu per a recórrer l'Oceanogràfic i de l'espectacle de natació sincronitzada, les entrades tenen un preu reduït: adult, 19,80€, i reduïda 16,75€, vàlides des de les 20 hores fins al tancament del complex a les 24 hores.

Exhibició nocturna en el Delfinari


Davall el títol 'Set mars, sis continents, un sol món', l'espectador podrà gaudir de la narració del viatge de nimfes marines, que davant de l'acció de l'home sobre els recursos del mar, recorren els sis continents per a aconseguir convéncer els humans i conscienciar-los de la necessitat protegir la riquesa marina. Rocío Escudero, Irene Pariente, Estefanía Jiménez, Celia Patricio, Estela Barroso, Conchita Iruela i Esther Mora són les set nadadores de natació sincronitzada que ballen amb els dofins durant ‘Les Nits de l'Oceanogràfic'. Descobrix com viuen esta experiència única en ‘Allò que sempre vas voler saber sobre... Les Nits de l'Oceanogràfic'.